Survivor'daki performansı günden güne yükselen Ersin Korkut'un köpeği Mes geçtiğimiz aylarda ölmüştü. Yarışmada da sık sık köpeğinden bahseden ve her fırsatta Mes'i çok özlediğini söyleyen Korkut'a kötü haberi kimse verememişti.

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı Survivor hayranlarıyla ünlüler takımını sosyal medya üzerinden buluşturdu.
Bu buluşmada hayranlardan biri Ersin Korkut bir soru sordu, En çok neyi merak ediyorsun' Ersin bu soruya şu yanıtı verdi:
"Benim küçük bir köpeğim var.
Ben onu çok merak ediyorum. Acaba ben döndüğümde beni tanıyabilecek mi? Tanımayacak mı onu gerçekten çok merak ediyorum" dedi.

Ersin Korkut'un köpeği Mes geçtiğimiz aylarda ölmüştü. Yarışmada da sık sık köpeğinden bahseden ve her fırsatta Mes'i çok özlediğini söyleyen Korkut'a kötü haberi kimse verememişti.

Hatta hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Survivor yarışmasında iletişim ödülünde de köpeğini soran Ersin'e ağabeyi de gerçeği söyleyememiş "Mes iyi, Mesut onunla ilgileniyor" demişti.

İlerleyen günlerde Ersin'in ailesinden talep geldiğini söyleyen Acun Ilıcalı bu hafta içi Ersin'e kötü haberi vereceğini şu sözlerle açıklamıştı; "Ersin'in ailesinden bize bir talep geldi.
İletişim oyunlarında yalan söylemek zorunda kaldıkları için köpeğinin öldüğünü söylememizi istiyorlar. Konseyde onu söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin'e söylemeliyiz"dedi.

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından usta komedyen Yılmaz Erdoğan hemen devreye girdi. Acun Ilıcalı'yı arayan Erdoğan, 'kötü haberi vermek için biraz daha bekle' uyarısında bulundu.

Yılmaz Erdoğan ile Ilıcalı arasında gecen bu konuşmadan sonra gelişmeleri Ilıcalı şunları söyledi."Ersin olayında şöyle bir gelişme oldu. Sevgili Yılmaz Erdoğan aradı beni 'söylersek adamı orada kaybedebiliriz' dedi. 'Sen ne diyorsun' diye bana sordu, 'Siz ne derseniz o' dedim.

Bu olaylardan hemen sonra Ersin Korkut Futbol maçı esnasında dizinden ciddi bir sakatlık yaşadı ve yarışmadan doktor kararıyla çekilmek zorunda kaldı.
Ersin Korkut artık Survıvor yarışmasında bu saatten sonra olmayacak.
Bakalım bundan sonra Ersin Korkut tan ne haberler alacağız.
Bende açıkçası merakla bekliyorum.

Sevgi, hoşgörü ve sağlıkla kalın.