World Qualty Commitment ödülleri Paris’te düzenlenen törenle Almediko Genel Müdürü Ümit Güneş’e takdim edildi. 33 yıldır düzenli olarak verilen uluslarası ödül organizasyonunda, 118 ülkeden katılan şirket temsilcileri, sunulan adaylar için oylarını belirliyor.

'İNOVASYONUN EN İYİ ÖRNEĞİYİZ'

Tüm dünyadaki global şirketlerin arasında yapılan ödül töreninde, bu yıl diğer aday kurumları eleyen Almediko birinci oldu. “Yenilik ve Mükemmellik’te Uluslararası Kalite Yönetimi Altın Kategori” dalında alınan ödüllerin kıstası; “İnsanlığa fayda sağlayan inovatif ürünler geliştirmek, sektörlerinde sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalar yapmak.” Sürdürülebilir büyüme konularında uzman uluslararası kuruluş Business Initiative Directions (BID) tarafından sektöründe lider kurumlara verilen ödül “İnnovasyon avcıları” tarafından gösterilen adaylar arasından seçiliyor. Adaylardan habersizce yapılan seçimler ve gizli incelemeler sonucunda birinci belirleniyor.

Ödül organizasyon komitesinden Jose E. Pietro, sunum sırasında şu açıklamayı yaptı; “118 ülkeden çeşitli sektörlerden oluşan Uluslararası Aday Belirleme Komitesi oylarıyla ve İspanya Teknik Üniversitesi yetkililerince Almediko Health Care bu ödüle hak kazandı. Kalite, sürekli gelişim ve sürdürebilirlik anlayışıyla insanlığa fayda sağlayan inovatif ürünleri geliştirip üreten bir firma olarak uluslararası platformda vasıf kazandı ve birinciliği elde etti.” Almediko Health Care Genel Müdürü Ümit Güneş ise ödülle ilgili şunları söyledi;

“Kaliteli bir hayat ve sağlıklı yaşlanabilmek adına yenilikçi yöntemler geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile yapmış olduğumuz ortak Ar-Ge ve üretim çalışmalarımız ile çalışma ahlakımız ve güvenilirliğimiz, sürdürebilir ve mükemmel üretim politikamızla dünyada 29 ülkede yerimizi aldık. Yeni inovatif buluşlar ile kaliteli ürünler üretildiğinde tüm dünyanın bu ürünlere doğru koştuğunu gördük. İnovasyonun en iyi örneği olduğumuzu düşünüyoruz. Bu bizi daha fazla hırslandırıyor ve geleceğe daha fazla yatırımlar yapmamız için teşvik ediyor. Kalite ve mükemmelliğe olan bağlılığımızı uluslararası platforma taşıyabilmek ve karşılığında mükafatlandırılmak gurur verici.”