Almanya’nın önde gelen turizm dergilerinden FVW ile yapılan iş birliği doğrultusunda, Türk turizmi konusunda Cuma günü İstanbul’da “FVW İstanbul Workshop & B2B” adlı geniş katılımlı bir turizm çalıştayı düzenlenecek. Çalıştayda, İstanbul ve Türkiye konuşulacak. Alman seyahat acentaları ile Türk turizmcileri de buluşturacak çalıştay, daha çok Alman turistin Türkiye’ye gelmesinin önünü açması bekleniyor.

BAKAN ERSOY YER ALACAK

Çalıştay, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Alman Medya Grubu FVW, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED),Türk Hava Yolları (THY),Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),İstanbul Turizm Derneği, İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliğinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkez’nde düzenlenecek.Çalıştayda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yer alacak.

Almanya medya grubu FVW’nin baş editörü Klaus Hildebrandt’in de konuşmacı olarak katılacağı çalıştayda, İstanbul sunumu da yapılacak.

Çalıştayda;

- ileriye dönük rezervasyonlar ve tüketici davranışları üzerine pazar araştırmasında diğer destinasyonlara kıyasla Türkiye ve İstanbul,

- Alman tur operatörlerinin bakışı,

- 2018 ve sonrasında Türkiye’de turizm – şehir destinasyonu olarak İstanbul’un İncelenmesi,

- uluslararası kongre açısından İstanbul,

- İstanbul ve Türkiye Alman Müşterilere Nasıl Satılır?

konulu paneller de yapılacak. Türk Hava Yolları da büyüme stratejileri ve İstanbul Yeni Havalimanı’nı anlatacak.