Bir insan özellikle bu kadar şöhret olup da hiç mi duruşundan ödün vermez!

Bugüne kadar hiç mi bir gücün yanında saf tutmaz!  O bir çok sanatçı gibi birilerinin adamı olmak yerine sadece halkın adamı oldu. Bildiği tek şey adam gibi adam olmak! O hem adamlığı hem de işini her zaman en iyi şekilde yaptı! Ve yapmaya da devam ediyor. Bu ülke için, gelecek nesillerimiz için yapılan her yanlışa cesurca sesini yükselten ender sanatçıların  arasında her zaman ilk sırada yer alıyor. Yapılan yanlışlara karşı "Konserlerim engellenecek, işlerime taş konulacak" korkusu olmadan cesurca hep doğruları savundu. Vicdanı en büyük serveti oldu. İşte boşuna ona SÜPER STAR denmiyor. O sanat dünyasının da gönüllerin de gerçek süper starı. Gelişi güzel star değil! Sadece şöhretin starı değil! O,  Adam gibi adam olmasından dolayı bir star!...

Tarkan'lar sanat dünyasında ne zaman çoğalırsa işte o zaman diğerleri de star olacak. Starlık tek başına isminin önüne koyulacak bir ek değildir...

Sevgili Tarkan bu vatanın bir evladı olarak senin gibi bir starı yakından tanıma şerefine nail olduğum için çok mutluyum.  İyi ki varsın!!!

 Tarkan kadar olmasada sayısı az olan tepki gösteren bir kaç ünlümüzün de paylaşımına yer vermek istiyorum.  Bunlardan biride başarılı showmen Şahan Gökbakar. Ünlü showmen sosyal medyadan şunu paylaşarak tepkisini gösterdi.

"Tabiat ananın gözü yaşlı... Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler. İşte bunlar da Tabiatın Şehitleri..."

Kaz Dağları'nda yaşanan çevre katliamına tepki gösteren diğer showmen Ata Demirer oldu. "Kaz dağları maden arama yeri değil, oksijen alma yeridir" yazdı.   Ünlü şarkıcı Haluk Levent de şunu paylaştı. "Bir fikrim var!  Çok büyük bir kampanya yapalım ve bu firmanın ödediği parayı geri verip bunları ülkelerine geri gönderelim!"yazdı.

Bakalım ilerleyen günlerde ünlülerden başka ne paylaşımlar gelecek!?

 Sevgi ve hoşgörü ile kalın.