Bu hafta magazin gündeminde en çok konuşulan birkaç haberi kaleme almak istedim. Bunlardan birincisi ünlü oyuncu Sinem Öztürk.

Öztürk'ün reklamcı aşkı Mustafa Uslu ile evlilik hayali başka bahara kaldı. Güzel oyuncunun yıldırım aşkına tutulduğu ve mayıs ayında nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başladığı sevgilisinin, eski eşi Öznur Dursun'la boşanma protokolü yaptığı ancak dava görülmediği için henüz boşanamadığı ortaya çıktı. Sinem Öztürk'ün bu olayı geçen sene güzel model ve sunucu Özlem Yıldız'ın başına gelenlerle birebir aynı. Sevgililerinden bu kadar emin olmadan nasıl oluyor da halk önünde aşklarını yaşama cesareti gösteriyorlar anlayamıyorum.

Bu hafta manşetleri süsleyen bir başka haber ise Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya. Kerem Bürsin ve kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendiler. İkili önce gözlükçüye girerek yeni modelleri incelemişler. Ardından mağazaları dolaşmaya devam eden aşıkların romantik halleri de dikkatlerden kaçmamış. Kısa bir süre önce de Amerika'da uzun bir tatil yapan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya tatil dönüşü bir jean markasının reklam filmi için kamera karşısına geçmişlerdi. Serenay Sarıkaya hem güzel hem başarılı bir oyuncu. Ama her dizide ya da her reklam filminde rol aldığı erkek, sevgilisi olarak yazıldı. Ve o bunları inkar etmedi sadece cevap vermekten kaçtı. Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy... şimdilerde ise Kerem Bürsin ile adı geçiyor.

İşte hep bunu eleştiriyorum! Erkek için belki çok önemli olmuyor ya da göze o kadar batmıyor ama söz konusu bayan olunca daha dikkat çekiyor... Ve uzun vadede bu yaşadığı aşklar önüne sıkıntı olarak çıkıyor. Bunları yaşayacaklarını bile bile nasıl oluyor da bu ünlümüz de aşkından emin olmadan bu kadar göz önünde yaşıyor?

Gelelim diğer güzel oyuncumuz Ceyda Ateş'e. Güzel oyuncu Ceyda Ateş burnundan bir kez daha estetik operasyon geçirdiği haberlerine "Dizide rol arkadaşım burnumu kırdı, bu nedenle burnum alçıya alındı yani estetik olmadım" diye açıklık getirdi. Aslında kendisi ile ilgili yapılan haber birkaç puntodan ibaret. Bunun sebebi ise kendisi! Yıllarca işinden çok aşklarıyla gündeme geldiği için magazinci arkadaşlar aşkın dışında kendisi ile ilgili birkaç puntonun dışında haber yapma gereği duymuyorlar galiba. Ceyda Ateş ne yazık ki bu yaşadığı aşklardan dolayı bir süre evde oturdu. Çünkü hiçbir yapımcı aşkı işinin önüne geçen oyuncu istemez.

Uzun lafın kısası; yukarıda bahsi geçen ve daha adını yazmadığım ünlülerimizin, ileriyi düşünmeden emin olmadıkları sevgilileri ile objektiflerin önünde aşklarını yaşamaktan zarar görecekleri su götürmez bir gerçektir.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın