Son dakika haberine göre İran yeni saldırısıyla sarsıldı. İran'ın başkeni Tahran'ın güneyinde bir kişi, kalabalığın üzerine asit olduğu belirtilen bir sıvı attı. İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, saldırıda 16 kişinin yaralandığını duyurdu. Tahran adliyesinden yapılan açıklamada, saldırganın yakalandığı, saldırganın eşi ile tartışması sonrası öfkelenerek, evinden getirdiği asitli sıvıyı eşinin de bulunduğu kalabalığa savurduğu; saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtildi. 

SALDIRININ DETAYLARI DA BELLİ OLDU

Başkentin güneyinde motosikletli bir sürücü, yol kenarında bekleyen kalabalığın üzerine asit olduğu belirtilen bir sıvı attı.

Tahran adliyesinden yapılan açıklamada, saldırganın yakalandığı, saldırganın eşi ile tartışması sonrası öfkelenerek, evinden getirdiği asitli sıvıyı eşinin de bulunduğu kalabalığa savurduğu; saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtildi. Adliyeden yapılan açıklamada saldırının dünkü terör saldırıları ile ilgisi olmadığı vurgulandı.

DÜN 12 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İran'da dün gerçekleştirilen terör saldırılarında 12 kişi hayatını kaybetmiş, 40'tan fazla kişi de yaralanmıştı, Terör saldırılarını DAEŞ üstlenmişti.