‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen Jeremy Meeks, Milano’daki moda haftasında podyuma çıktı. Tüm gözler, bir zamanlar medya ilgisinden oldukça uzak bir hayat yaşayan Meeks’in üzerindeydi. ‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen Jeremy Meeks, artık podyumdan inmiyor ve medyanın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Meeks, dün Milano'da düzenlenen moda haftasında podyuma çıktı. Meeks, Milano Erkek Moda Haftası’nın en dikkat çeken modellerinden biri olarak basının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 33 yaşındaki Meeks, Alman tasarımcı Philipp Plein'ın defilesinde boy gösterdi. Defilenin sonunda podyuma çıkan Philipp Plein, seyircileri Jeremy Meeks ile birlikte selamlamayı tercih etti.

ABD'li eski mahkumun hayat hikayesi, hapiste olduğu yıllarda medyanın büyük ilgisinden oldukça uzaktaydı. Bu sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 'en ünlü mahkum' haline gelen Jeremy Meeks, Mart 2016’da tahliye edildikten sonra bir ünlü gibi yaşamaya başladı. ABD’de yasa dışı olarak silah bulundurmaktan 27 ay hapis cezasına çarptırılan Meeks, yakışıklılığıyla ünlenince profesyonel modellik kariyerine adım attı. Meeks, 2016 yılında hapisten çıktıktan sonra model olarak podyumlarda fırtına gibi esmeye başladı. Artık ünlü bir model olan Meeks, son olarak Philipp Plein’in 70. Cannes Film Festivali’ndeki defilesinde ve partisinde görüntülendi. (NTV)