ABD ve Avrupa’da devlet nezdinde desteklenen bir çok kurum, Irak ve Suriye’de görev alacak PKK’lı terörist transfer ediyor. Başta ABD, İngiltere ve Almanya olmak üzere Batı ülkelerinin tamamı PKK-PYD’ye terörist temin ediyor. Lejyoner transferi ile ilgili dikkat çekici bilgiler ortaya çıktı. Sayıları Suriye’de 7 bini aşan yabancı teröristlerden 3 farklı tabur kuruldu. Aralarında kelle avcısı katillerden, Irak ve Afganistan’da savaşan ve psikolojik sorunlu eski askerlere, yasadışı örgüt üyelerinden, Yahudi ve Hıristiyan misyonerlere kadar binlerce katil, sevkiyat amaçlı kurulan vakıf, dernek ve şirketler aracılığı ile terör kamplarına gönderiliyor.

3 HAFTALIK HAZIRLIK KURSU

Başta Brüksel ve Berlin olmak üzere Amsterdam, Kopenhag, Viyana, Paris ve Londra’da açılan korsan dernekler Suriye yolculuğu konusunda Avrupalı terörist adaylarına danışmanlık hizmeti veriyor. Terör örgütünün siyasi yapılanmasında görevli mülteciler cepheye gidecek adaylara 3 haftalık hazırlık kursu vererek bölgeyi ve PKK’yı anlatıyor. Hiçbir engelle karşılaşmadan havayolu ile Irak’a giden ithal teröristler bir kısmı için sahte pasaportlar düzenleniyor. Batı’lı adayların yol giderleri de Kürdistan-PKK temalı açılan dernekler tarafından karşılanıyor. Halen sahada savaşan 7 binden fazla ithal PKK’lıdan bir çoğu hiçbir resmi engelle karşılaşmadan ülkelerine giriş çıkış yapıyor.

3 AYRI TABUR 

PKK-PYD saflarında savaşan ithal teröristlerden 3 ayrı tabur kuruldu. Tamamı batılılardan oluşan Bob Crow Taburu, Defend Kürdistan Taburu ve International Taburu’nda halen 7 binden fazla terörist bulunuyor. Batı orjinli terör taburlarının kendilerine has sembol ve karargahları var. Ayrıca ithal grup yönetimleri tarafından belirlenen dövmeler de cephe genelinde ayırt edici unsur olarak dikkat çekiyor.

TEKSAS'TAN SURİYE'YE

PKK terör örgütüne katılan ve sayıları 7 bini aşan terörist listesinin ilk sırasında ABD bulunuyor. Teksas’ta bulunan toplama noktasından Suriye’ye getirilen terörist sayısı 2 bini aştı. PKK’ya katılanların tamamına yakını Dwekh Nawsha (Feda Hareketi) ve Bunch Of Damn Reds (Lanetli Kırmızı Şeytanlar) isimli organizasyonlar tarafından önce Irak sonra da Suriye’ye gönderiliyorlar. ABD’nin PKK için terörist ihracı için kullandığı organizasyonlardan Dwekh Nawsha dini bir mahiyet arz ederken Bunch Of Damn Reds’in tamamı din karşıtı kişilerden oluşuyor. CIA’nin bilgisi dahilinde gerçekleşen terörist ihracı 2013 yılında başladı ve 2015 sonrası büyük bir ivme kazandı.

MEDYA TEŞVİK EDİYOR

Aynel Arab, Münbiç ve Rakka’da savaşan lejyon timlerine dönük yapılan araştırmalarda terör örgütü mensuplarının Suriye’ye gelme konusunda yüzde 70 oranında Washington Post, BBC, Newyork Times, CNN gibi kuruluşların yayınlarından etkilenerek PKK’ya katılma kararı aldığı ortaya çıktı. Irak ve Suriye’de 3 yıl etkin faaliyet yürüterek 170 bin kilometrekarelik alanı işgal eden DEAŞ ve PKK’nın en önemli ortak noktası olarak propaganda araçları ve yöntemleri gösteriliyor. Bölücü terör örgütü PKK için açılan 3 adres batıdan gelen adayların ilk temas hattı olma işlevi görüyor. Asisting The Volunteers Of Rojova, Soldidarity To Kürdistan ve The Lions Of Rojova onbinlerce takipçisi olan ana propaganda aracı olma özelliği taşıyor. (YENİ ŞAFAK)