Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs den herkes çok ama çok bunaldı. Havaların ısınması ve şehir dışı seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte ünlülerimiz soluğu tatil bölgelerinde almaya başladı.

Şarkıcı Ebru Polat, normalleşme adımlarının atılmasıyla kendini İzmir'in Çeşme ilçesinde alan ünlülerimizden sadece biri.

Ebru Polat'ın "Sosyal mesafe ile denize giriyoruz" notuyla yaptığı paylaşım sevenleri tarafından büyük bir beğeni aldı.

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel tatilde kendi ile dalga geçerken sempatik bir şekilde kendi kendini haber yaptı.Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından fazla kilolarına ve selülitlerine aldırış etmeden bikinili fotoğraflarını paylaştı. Bergüzar Korel bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Doğum yapan pek çok ünlü isim veremediği kilolarla haber olmaktan rahatsızlık duyarken oyuncu Bergüzar Korel "Sizleri yormak istemedim" notunu eklediği bikinili fotoğraflarıyla herkesten destek gördü. Bana göre de ünlü oyuncu her zaman olduğu gibi bu paylaşımında da yine samimiyetini gösterdi.

Alaçatı da tatil yapan ve denize girerken görüntülenen Emel Yıldırım yıllara meydan okuyan düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Plajda yeğeni ile birlikte eğlenen ve yaklaşık yarım saat yüzen Yıldırım deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

Modellikte olduğu gibi sunuculukta da yıldızı parlayan Çağla Şıkel de tatile çıkan ünlülerimizden. Çocukları Kuzey ve Uzay'la tatil yapan Çağla Şıkel, çocuklarını Çeşme'de babaları Emre Altuğ'un yanına bırakarak bu kez annesi Asuman Şıkel'le tatile çıktı.41 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.

Ünlü şarkıcı Berkay büyük kızı Arya ile suda oyunlar oynarken eşi iskelede onları izledi. Baba-kızın neşeli halleri dikkat çekti. Berkay, suda oyunlar oynattığı 3 yaşındaki kızı Arya'yı öpücüklere boğdu.

Daha bir çok ünlümüzde ege-akdeniz sahillerinde tatil yapmaya başladı. Pandemi nedeniyle yat, karavan ve özel villa kiralayarak tatil yapma tercihlerinin ağırlık kazandığı bir sezon geçiriyoruz. Çoğu ünlümüz kendi yazlıklarında tatil yaparken bir çoğu da karavan ve yat ile tatilin keyfini çıkarıyor. Sezon sonuna kadar bakalım daha nasıl magazinsel haberlere şahit olacağız.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.