Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar bu hafta içi intihar girişiminde bulundu. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Caner'in sağlık durumu ciddiyetini hâlâ koruyor. 

Hatırlanacağı gibi Caner, son olarak Esra Erol'un izdivaç programında tanıştığı Berke ile dünya evine girmişti. Ancak, Berke şiddet uyguladığı gerekçesiyle Caner'den ayrılmıştı. Berke'yle yaşadığı sarsıntılı süreç nedeniyle Caner, oldukça zor günler geçiriyordu.

Caner'i ilk hangi yılda tanıdık bugüne kadar şöyle bir hatırlayalım;

2003 yılında 'Benimle Evlenir misin' programına katılmış, gelin adayı Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile olay olmuştu. 

Caner, geçtiğimiz  yıllarda katıldığı canlı yayınlanan bir programda kafasında bardak kırarak tekrar gündeme gelmişti. O sahne hafızamızda hâlâ durmaktadır. Yarışma programından sonra  karşımıza  2009 yılında "Naber Fıstık" adlı müzik albümü çıkarması sonucunda çıkarak magazin dünyasına bir kez daha giriş yaptı. Caner çıkardığı bu albümle yine tutunamadı ve unutuldu. Unutulmak istemeyen Caner Toygar şöhret kapılarını zorladıkça hayal kırıklığına uğradı. Çünkü olmadı, o beklediği şöhret ve para gelmedi.

O dönemde Caner Ataşehir'de bir oto sanayi sitesinin yanında küçük bir köfteci dükkânı açtı, daha sonrasında Etiler'in girişinde kebapçı açtı. Ne yazık ki her iki ticari girişiminde beklediği ilgiyi göremeyince dükkanları kapatmak zorunda kaldı.

Sonra döndü dolaştı yine evlilik programında boy gösterdi. Hatta evlendi ve ardından olaylı bir şekilde boşandı. Çok tatsız şeyler yaşadı.

Hatırlarsanız o dönem "Şöhret olmak için kendisini bir yerlere taşımayan işler içinde oldu ve o dönemi kötü yönetti. korkarım Caner in sonu intihar olacak" diye yazmıştım. İnşallah böyle olmaz dedim ama ne yazık ki oldu.

Şöhret olma ve  kısa yoldan para kazanma isteği içinde olanların bazılarının yaşadığı kötü olaylara geçmiş zamanlarda  şahit olmuştuk.

Ekranlarda uzun yıllardır yapılan kalitesiz ve basit programlar,  gerek ekran başındakileri etkisi altına alarak  gerekse  ekranlarda sergiledikleri bay ve bayanları mutsuz olmayacak olayların içine atarak yaktılar! Ve  yakmaya da  devam ediyorlar!

Hem yayıncılık adına, hem de insanımız  adına kötü olan bu programlar azalacağına gittikçe çoğalıyor...

Kalite kimse bakmadığında dahi doğru olanı yapmaktır. Asla kaza değildir. Her zaman yüksek dikkat, samimi gayret, zeka ve beceriklilik gerektirir. Kaliteli işler, kaliteli kişiler ve kaliteli programlara kavuşmamız dileği ile ...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın