ATV kanalında Hercai'deki Reyyan karakteri ile kısa sürede gönülleri fetheden genç oyuncu Ebru Şahin son dönemin en merak edilen isimlerinden. 1994 yılında İstanbul'da doğan Hercai'nin sevilen oyuncusu Ebru Şahin aslında İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun. Okulu bittikten sonra kariyerine oyuncu olarak devam eden Ebru Şahin şimdilerde adından çok söz ettiriyor. Son olarak Cannes'da verdiği pozlar ve tercih ettiği kıyafetler ile gündeme bomba gibi düşen Ebru Şahin adeta Cannes'a damga vurdu. Geniş bir hayran kitlesi olan Ebru Şahin'in bu başarısında doğal ve duru güzelliğinin yanı sıra sempatik halinin de büyük etkisi var. Geçmişte birçok dizi ve filmde yer alan Ebru şahin'in değişimi de dikkat çekiyor. Ebru Şahin'in iki yıl önce Babam filmindeki halini görenler inanamıyor. Dalgalı uzun saçları ve buğulu güzel gözleri ile beğeni toplayan Reyyan karakteri ile adeta bütünleşen Ebru Şahin'in değişiminin böylesine güzel olacağını kimse tahmin etmemişti.

Çağan Irmak'ın yönettiği Babam ve Oğlum gişede büyük başarı yakalamış ve çocuk oyuncu Ege Tanman'ı da Türk sinemasına hediye etmişti. Ege Tanman Babam ve Oğlum'un ardından farklı işlerde de karşımıza çıktı. Leyla İle Mecnun, Bez Bebek gibi yapımlarda yine başarılı oyunculuğuyla hafızalarda yer etti. Bir süredir ekranlarda görünmeyen isim artık genç ve yakışıklı bir oyuncu oldu. Tanman'ı eski haliyle tanıyanların onu sokakta görse tanıma ihtimali adeta yok denecek akdar az!

Ünlü oyuncu Demet Evgar değiştirdiği imajı ile dikkatleri zerine çekti. Değişimi ile hayranlarını ikiye bölen son olarak Avlu dizisinde izlediğimiz oyuncu Demet Evgar'ın son halini kimileri beğenirken büyük bir kısımda "Demet'i yaşlı göstermiş" yorumunda bulundu. İri güzel gözleri ile uzun yıllardır sinema ve dizi sektöründe yer alan güzel oyuncu yıllar içindeki değişimi ile de çok konuşuluyor. Son olarak radikal bir değişiklik yaparak sarışın olan Demet Evgar'ı görenler oldukça şaşırıyor. 39 yaşındaki oyuncu Demet Evgar'ın hayranları sosyal medyada adeta birbirine girdi.Ünlü oyuncu yıllar içinde ki değişimi gözlerden kaçmadı.