Yarın bayram. Öncelikle tüm okuyucularımın bayramını kutlarım. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.

Köşe yazımı koronadan uzak tatlı tebessüm edeceğimiz güzel bir konu üzerine yazacağım.

İlk önce Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın’ la başlıyorum.

Efsane oyuncu Cüneyt Arkın, oğulları Murat ve Kaan Polat ile çekilen fotoğraflarını "40 yıl önce-40 yıl sonra" notu ile paylaştı... Son dönemde sosyal medyayı aktif kullanmaya başlayan Cüneyt Arkın paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor.

Cüneyt Arkın son paylaşımında takipçilerine nostalji yaşattı. Usta sanatçı "Murat, masmavi gülümseyerek dünyaya geldi. Bir yıl sonra sarı saçları, baştan aşağı çilli yüzüyle Kaan Polat geliverdi. Murat, bir gözüm, Kaan Polat, diğer gözüm oldu... 40 Yıl önce – 40 Yıl sonra" notunu düştü.

Cüneyt Arkın'ın çocukları ile olan fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. Arkın'ın yaşı hayranları tarafından merak konusu oldu.

Ben de bu aileyi çok yakın tanırım. Cüneyt Arkın ve eşi Betül hanım bir yastıkta kırk yıl ne zorluklarla vakit geçirmişler. Tam bir Türk aile terbiyesinde iki tane aslanlar gibi hayırlı evlatlar yetiştirmişler. Gerçekten bu kadar ünlü olup tüm ailesi ile bu kadar mütevazi yaşantıya sahip ender ailelerin en başında gelir Arkın ailesi. Onları gerçekten çok seviyorum, İnşallah mutlulukları bir 40 yıl daha bir arada sürer.

Şimdi ise değişim konusunda efsane oyuncu Cüneyt Arkın kadar ilgi çeken başka bir isim sıradaki. Ama bu isim Cüneyt Arkın’ dan farklı olarak doğallıktan uzak görüntüsü ile dikkat çekti. Henüz 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Azeri kızı Günel'in estetikli hali görenleri şoke ediyor.

Azeri Günel'in yıllar önceki hali ile şimdiki hali arasındaki büyük fark ise görenleri hayrete düşürüyor. 90'lı yılların sonunda yönetmenliğini İbrahim Tatlıses'in üstlendiği ''Oy Didem'' klibiyle akıllarda yer edinen Azeri kızı Günel bugünlerde son haliyle gören her kesin ağızlarını açık bırakıyor.

Azeri kızı Günel, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu. Daha önce estetik yaptıran Azeri kızı Günel, şimdi de uzun kahverengi saçlarını kısacık kestirip sarıya boyattı. Günel yeni halini Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Günel'in 'Hiç kimseye fikir sormadım. İstedim ve yaptım... 'Bir süre böyle sevin beni' notuyla paylaştığı bu paylaşım şarkıcı Günel'in takipçilerinden beğeni aldı. Günel in eski halini bilenler aynı kişi olduğuna inanamıyor.

Sevgi ve hoşgörü ile sağlıklı ve huzurlu nice güzel bayramlara...