Yıllarca "evlenmez!" dediğimiz ünlüler birer birer nikah masasına oturdular.

Önce Kıvanç Tatlıtuğ, ardından Tarkan, sonra Kenan İmirzalıoğlu... bu hafta da Sinan Özen evliliğe "evet" diyen isimlerden oldu.

Sinan Özen'in yıllarca "evli" haberleri yapıldı, hatta "çocuğu var" bile dendi. O, hep gülerek esprili bir şekilde "yok" dedi ama bir yandan da hep soru işareti bırakacak tutum içinde de olmadı değil hani!

Yıllar içinde yaşı ilerledikçe "Acaba gerçekten evli de sevenlerinden, magazin basınından gerçekten gizliyor mu?" soruları insanın aklına gelmedi de değil.

Meğer Sinan Özen'in yakın döneme kadar kısmeti çıkmamış! Ünlü sanatçı, Almanya'daki bir konserinde tanıştığı ve iki yıldır birlikte olduğu 26 yaşındaki eczacı Burcu Kartal ile İstanbul'da düzenlenen nikâh töreni ile hayatını birleştirdi. Düğüne sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Megastar Tarkan da "evlenmez" dediklerimizdendi ama o da evlendi.

Tarkan da, Sinan Özen de hayranlarından biri ile evlendi.

Tabi genelde aynı camiadan olanlarla yapılan evliliklere alışkın olduğumuz için ünlülerimizin bu kararlarına hepimiz şaşırdık haliyle!

Aslında baktığımızda ünlülerimizin kendileri gibi popüler olan isimlerle yapılan evliliklerinin ağırlıklı olarak çok uzun ömürlü olmadığını gördük ve görmeye de devam ediyoruz.

Özellikle dünya çapında şöhret olmuş Tarkan'ın hayranı ile evlenmesi herkesi çok şaşırttı. Ama inanın ben hiç şaşırmadım. Tarkan ile ilgili düşüncelerimi zaman zaman sizlerle buradan paylaştığımda hep söylemişimdir, Tarkan evet dünya starı ama kalbi halk kadar, sokaktaki sizden bizden biri kadar sade, Son derece mütevazi kişiliğe sahip biridir.

Sanat dünyasına baktığımızda aslında hayranları ile evlenen ünlülerimiz Tarkan ve Sinan Özen ile sınırlı değil.

Şarkıcı Yaşar da işadamı Haşmet Ronabar'ın baldızı Merve Oğuz ile 2011 yılında evlendi. Yaşar eşiyle tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı: "Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kız kardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve de kitap imzalattı, o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor."

Bizim ülkemizden çok yurt dışında dünya starlarında bu durum daha fazla görünüyor. Christian Bale, Winona Ryder'ın asistanlarından Sibi Blazic ile 2000 yılında evlendi ve çift 2 çocuk sahibi.

Bir film çekimi için gittiği Miami'de Matt Damon'la tanışan Luciana Bozan, Damon'a son derece hayranlık duyuyordu. O sıralarda Bozan garsonluk yapıyordu. Damon'ın kalbini çaldı ve çift şimdi mutlu bir evlilik sürdürüyor. Elvis Presley, Almanya'da askerlik yaptığı sırada bir yüzbaşının kızı olan Priscilla Beaulieu'nun büyüsüne kapıldı. Elvis Presley, Beaulieu ile 1 Mayıs 1967'de Las Vegas'da bir otelde hazırlıksız ve ani bir törenle evlendi. Tanıştıkları sıralarda bir restoranda garsonluk yapan Alice Kim, hayran olduğu Nicolas Cage ile tanıştıktan birkaç ay sonra mutlu bir evliliğe adım attı. Ülkemizde yapılan hayran-ünlü evliliklerine nazaran, yabancı ülkelerdeki ünlülerin yaptığı hayran-ünlü evlilikleri daha huzurlu ve daha uzun soluklu devam ediyor.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın