Ajda Pekkan ve Hakan Altun'un aşk yaşadığı dedikodusu magazin dünyasına bomba gibi düştü. İddianın sahibi başarılı sanatçı aynı zamanda son yıllarda magazin yorumculuğunda da adından sıkça bahsettiren Seren Serengil.

Bu açıklamanın hemen ardından taraflardan peş peşe yalanlama geldi. Hakan Altun'un menajerinden ilk açıklama geldi: "Hakan Bey ve Ajda Hanım, yeni bir düet projesinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığından proje için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl da halk konserleri verecekler."dedi.

Hakan Altun'un menajeri tarafından yapılan bu açıklamayı destekleyen bir şey daha geçen hafta yaşanmıştı. Yani 1 hafta önce Ajda Pekkan'la aynı sahneyi paylaşmış, geceden bir fotoğrafı da Instagram sayfasında şu notla yayınlamıştı: "Süperstarımız canım Ajdacığımla birlikte şarkı söylemek bir rüya gibiydi. Çok güzel bir geceydi, sonsuz teşekkürler." Altun zaten burada beraber sahnede olmanın lezzetini dile getirmişti. Bunu daha kalıcı hale getirecekleri de bu paylaşımdan da rahatlıkla anlaşılıyor. Bu açıklamanın ardından bir açıklamada süper stardan geldi.

Ajda Pekkan haberleri tiye alarak kendi üslubu ile dalga geçti: "Sabah ben de ilişki yaşıyorum diye kalktım. Bir önceki ilişkim bitti mi, bitmedi mi çok ikilemde kalmışlardı, hep o haber oluyordu. Yeni bir haber çıktı diye sevindim. Ayrıldıktan sonra iki lokma biriyle görüştüğünüz zaman yakıştırmalar oluyor. Hakan çok değerli bir insan. Çok iyi dostuz, hafta sonu da çıktık, eğlendik. Yine çıkar eğleniriz. Bir şey olsa deklare ederiz. Ama yok. Programda da o kadar emin konuşmuşlar ki, ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza!"dedi.

Açıkcası bu haberi ilk duyduğumda "yok ya" dedim. Hakan Altun'u da Ajda Pekkan'ı da iyi tanırım. İkisinin böyle bir aşk trafiğine girmeyeceğinin yorumunu yaptım.

Seren Serengil'i magazin yorumculuğunda en çok beğenenlerden ve son derece başarılı bulanlardan biriyim. İlk bu haberi duyduğumda içinden şunu dedim. " Program soft ve sade geçiyor, yıllardır eski başarısından epeyce uzak! O başarılı yıllarından sonra ters yöne doğru başarısız bir grafik çizmeye başladı. Bu program Seren Serengil’ den de önce asparagas haberlerle gündem olmaya başlamıştı. Herhalde yine konuşulabilmek adına bu sefer Seren Serengil çok sıkıştırıldı" diye düşündüm. "Seren Serengil'in duyumu kesin doğrudur da, aşk kısmı abartıdır" dedim. Şimdi Hakan Altun ve Ajda Pekkan tarafından gelen açıklamalar bu kadar sık bir araya gelmelerini çok net açıklıyor.

Bu ikilinin sözüne çok güvenirim. Dediklerinin dışında bir birlikteliğin aşk olmadığına inanıyorum.

Diğer ünlüler gibi biz sadece arkadaşız deyip iki gün sonra sevgili olanları çok gördük. Ama bu ikili diğerleri gibi kendilerini maskara yapmayacak kadar aklı başında ve ayakları yere sağlam basan sanatçılarımızdır.

Bence Seren Serengil de bu tür bir hatayı ikinci kez yapmaz. Başta ben olmak üzere çok ama çok büyük güven ve imaj kaybeder.

Büyük bir risk alıyor.

Bence değmez imajını kaybetmeye.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...