Bodrum bu sezon hızlı başladı. Her yıl olduğu gibi bir çok ünlü soluğu Bodrum'da aldı. Bakalım bu hafta Bodrum' da neler yaşanmış!

Başak Sayan ile eşi Murat Vardal, ikiz çocukları Ares ve Milan'la Bodrum'da tatil yapanlardan. Sayan ve eşi önceki gün Gölköy sahilinde görüntülendi. Plajdaki localardan birini tutan çiftin, öğlen vakti uykuları gelen bebekleri sakinleştirmekte zorlandıkları görüldü.  Daha sonra çocuklardan birini kucağına alan Sayan, diğerini de eşine verdi ve  ikizleri uyutmak için odalarına dönmek zorunda kalktılar.

İşletmeci Onur Gülmek'le nikah masasına oturmak için gün sayan oyuncu Çiğdem Batur da tatil için soluğu Bodrum'da alanlar arasında. Bu hafta çift Bitez de bir beach'te görüntülendiler.  Elindeki kahve fincanıyla Batur'un telefonda bol bol sohbet ettiği bu sırada sevgilisinin ise şezlongda uyuduğu görüntülendi.

Şarkıcı Tan Taşçı, yeni sevgilisiyle Bodrum'da ilk kez görüntülendi. Taşçı, sabah saatlerinde sarışın sevgilisiyle otelin iskelesinde spor yaparken görüldü. Esneme hareketleri yaptıktan sonra, ayaklarını havaya kaldırmaya çalışan ünlü şarkıcının, bu hareketi yaparken defalarca dengede duramamasından dolayı düşmesi dikkat çekiciydi. Bu sırada Taşçı'nın sevgilisi ise onu öperek teselli etti. Daha sonra iskelede bol bol fotoğraf çektiren sevgilileri görenler, "Tan aşk sarhoşu olmuş" demekten kendilerini alamadı.

Bodrum'da tatil yapan bir başka ünlümüzde Bekir Aksoy!  Aksoy önceki gün üç tekerlekli bisikletiyle Türkbükü'n de turlarken objektiflere takıldı. Saatte 35 km hıza çıkabilen bisikletiyle sahil şeridinin tozunu attıran oyuncu, "Miras değil, alın teri" sözleriyle herkesi güldürdü.  Aksoy' un oldukça neşeli halleri dikkat çekiciydi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Tuncay Şanlı, sevgilisi Seyhan Şaşko, Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkaranlardan. Çift gözlerden uzaklarda sakin yerlerde olmayı tercih etmelerine rağmen objektiflerden kaçmayı başaramadılar.

Evet yazın gözde beldelerinden biri olan  Bodrum'da yaşananlar bu hafta böyle. Bu yaz Bodrum'da objektiflere bakalım daha neler takılacak ! Hep beraber göreceğiz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.