Caner Erkin, kendisine bir dizi dava açan eski eşi Asena Atalay'la ilgili Ocak ayında çok sert bir açıklama yapmış ve sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımda çocuğunun annesi Atalay'ın evlilik birliği içindeyken 3. kişilerle beraber olduğunu açıklamıştı.

Açıklamasında Asena Atalay'ı menfaat ve çıkarları için sınır tanımayan biri olarak tanımlayan Caner Erkin'in daha sonra ise bu paylaşımı sildiği ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun, Asena Atalay kendisine dava açınca geri adım attığı ve bu yaptığı paylaşımından pişman olup silince de açılan "İffet davası"nın takipsizlikle sonuçlandığı öğrenildi.

Bu dava ve konuyla ilgili  Asena Atalay, katıldığı bir TV proğramında şunları söyledi.

"Bu benim paylaşımım değil ki, neden sildiğini kendisine sormanız gerekiyor. Ben çok ilgilenmiyorum. Bir dava açıyorsa, o davanın altını yalan yanlış şeylerle de olsa doldurmak zorundasın. Yoksa sana o davayı açtırmıyorlar zaten... Yalan yanlış şeylerle altını doldurdular... Bu yalan yanlış şeylerin de yalan olduğu ortaya çıkacak ve biz davayı alıp aklanacağız. Sonra da enerjileri de üzerimizden gidecek ve kurtulacağız. Bu kadar basit..." dedi.

Bu hafta bu konudan önce de çocuklarının velayet  davası vardı. Bu davaya her iki tarafın avukatlarının yanı sıra kendileri de katıldı.

Bakın orada da neler yaşandı.

Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen Erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen Atalay'ın avukatları arasında tartışma yaşandı. Avukatların tartışmasına sinirlenen mahkeme hakimi, "Bu velayet davası 70 milyonun velayet davası gibidir" dedi. Mahkeme hakimi, davacı Caner Erkin'in gizli celse ve yayın yasağı talebinin reddine karar verdi. Duruşmada Caner Erkin dava dilekçesi okundu. Caner Erkin'in dava dilekçesinde "Davalı Asena Atalay, müşterek çocuğun okul hayatını sekteye uğratmıştır. Hamileliği döneminde zayıflama hapları kullanarak kendi sağlığını ve çocuğun sağlığını tehlikeye sokmuştur. Çocuğun özel günleri dahil yanında bulunmamaktadır, okuluyla ilgilenmemektedir, direk dansı yaparak bu görüntüleri sosyal medyada yayınlamıştır, müşterek çocuğu para aracı olarak görmüştür, kötü alışkanlıklara sahip olduğundan, anneliği tartışıldığından çocuğun velayetinin babaya verilmesini istiyorum" dedi.

Duruşma çıkışında Atalay, gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

"Çocuğum yanımda olacak, iyi bir anneyim" dedi.

Bu hafta magazin haberciliği adına Asena Atalay ve Caner Erkin in haftası oldu.

Geçen yıl bu ikiliyi bu köşemde bir kaç kez yazmıştım. İşte o zaman da  "Bu kavga bitmez" demiştim. Bitmeyi bırakın şiddeti artacak demiştim. Ne kadar haklı çıktığımı şimdilerde kendimde görüyorum.

İlerleyen dönemlerde buna daha da  şahit olacağız...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın