Öncelikle gecen Kurban Bayramınızı canı gönülden kutlarım. Kurban bayramı öncesi ve bayramda her gün magazin sayfasını süsleyen bit ünlü çifti yazacağım.

Defne Samyeli-Cem Yılmaz aşkı, hiç şüphe yok ki 2018 yılına damga vuran birliktelik... Nisan ayından bu yana konuşulan iddialar doğru çıktı ve ikili mayıs aynın ilk günlerinde görüntülendi. Peki Defne Samyeli - Cem Yılmaz ne zaman tanıştı? Aşk nasıl başladı?

Cem Yılmaz sanat hayatındaki başarısı kadar yıllardır yaşadığı medyatik ilişkilerle de gündeme geliyor. Cansu Dere, Deniz Akkaya, Demet Şener ve Ayşe Hatun Önal ile aşk yaşadı. Şimdilerse Defne Samyeli ile birlikte...

Komedyenin Ahu Yağtu'dan Kemal adında bir çocuğu bulunuyor.  Geçtiğimiz yıl Özge Sabuncu ile bir dargın bir barışık olan Yılmaz, bu ilişkiye nokta koydu. Ünlü komedyen şimdilerde ise oyuncu ve spiker Defne Samyeli ile aşk yaşıyor.

Ünlü çift işlerinden çok yaşadıkları aşk işe konuşulur oldular.Her gün magazin sayfalarında mutlaka bu ikilinin bir haberini okursunuz. Defne Samyeli için oyuncu ve spiker olarak tanıyoruz. Ama artık bakıldığında bu iki mesleği anılmaz sadece ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sevgilisi olarak yazılıyor.Aynı zaman da aşağı aşk yukarı aşk Defne Samyeli, seksi, yaşına rağmen düzgü fiziği gibi magazin başlıklarını süslüyor. Acaba işinden zehre bahsedilmeyen ünlü oyuncu, spiker Defne Samyeli me kadar mutlu bu durumdan.

Geride bıraktığımız kurban bayramında da Defne Samyeli yine aşk ile adından bolca bahsettirdi.Kurban bayramında ünlü showman Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile tanışması haber oldu.

4.5 aydır birlikte olan Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli’yi Bodrum’da oğlu Kemal ile tanıştırdı.Bayram tatilini Bodrum’da geçiren Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli Bodrumda ki evinin havuzunda görüntülendiler.Bu görüntüde ünlü showmanın oglu Kemal’de vardı. Bu havuz muhabbeti Kemal’n Defne Samyeli ile tanıştırılması olarak yorumlandı. Ardından Defne Samyeli de kendi çocuklarıyla sevgilisi Cem Yılmaz ile tanıştırdı.

Bu birliktelik evliliğe gidermi bilmem ama her durumda magazin sayfalarına daha çok ama çok haber olacakları kesin. Cem Yılmaz yeni filminden dolayı magazin habercilerine şirin davranıcağı kesin. Ama işi bitince habercilerle yine azarlayıp tepeden bakmalara başlıyacağıda kesin. Ünlü showman her film öncesi magazin basınına muhteşem şirin hoş görülü. Ne zaman işi bitiyor işte o andan itibarende magazin basınına her türlü tepeden bakmalar başlıyor. Ben kendi adıma ünlü showmanı çok uzun zamandır samimi bulmuyorum. Bir insan net olmalı.Böylesi net sanatçılarımız bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar az.

Sevgi ve hoş görü ile kalın.