Selami Şahin'in kızı İrem Şahin, bu hafta içi oyuncu Kemal Uçar'la objektife takıldı. Polis çevirmesinde patlayan flaşlarla şoke olan Şahin, Uçar'la ilgili sorulara "O benim abim" yanıtını verdi.   İrem Şahin ve Kemal Uçar, gece saat 02.00'de Etiler'deki çok bilinen bir  çorbacıda buluştu. İkili, mekândan 04.00 gibi Şahin'in kullandığı araçla ayrıldı. Zincirlikuyu'da polis çevirmesine takılan Şahin ve Uçar, muhabirlerin kendilerini görüntülemesiyle şoke oldu. Fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Şahin, Uçar'la ilgili soruya "O benim abim" yanıtını verdi. Şahin, muhabirlerin "Sizi Etiler'deki çorbacıda gördük" demesi üzerine de "Abim değil. Abimin arkadaşı olduğu için abim dedim size" diye açıklama yaptı.

İrem Şahin ve Kemal Uçar, polis kontrolü sonrası tartışmaya başladı. Zincirlikuyu metrobüs durağında durup telefon görüşmesi yapan Şahin, Uçar'ın tavırlarına sinirlendi. Onu metrobüs durağında indirmek isteyen Şahin, o sırada yine muhabirleri fark edince gaza basıp uzaklaştı.

Gerçekten bu duruma  ne diyeyim bilemedim. Çiftin çok hazırlıksız yakalandıkları belli ! Tahminen " tanınmayız"  yada "yakalanmayız" kafasındalardı. Bizler yıllarca bu tarz objektiflere yakalanan çiftlere ve "biz arkadaşız"  sözlerine o kadar alışığız ki ! Anlaşılan artık "abim olur, yok yok abimin arkadaşı" gibi sözler yakalanan çiftlerin yeni yalanları... Çok komikler !

Bu hafta magazin gündemine bomba gibi düşen bir haberde Nihat Doğan' dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın babasıyla görüştüğüne dair bir fotoğraf ile paylaşımda bulunmuştu. Nihat Doğan'ın bu paylaşımından sonra Mehmet Aslan tepki dolu bir paylaşım yaptı. Mehmet Aslan şu ifadeleri kullanmıştı: "Nihat Doğan'ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de, kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum."

Nihat Doğan'ın paylaştığı fotoğrafın 2 yıl önce çekildiğini açıklayan ses sanatçısı Onur Akay, Özgecan Aslan'ın babasının türkücü Nihat Doğan'a bu gelişen olaydan sonra dava açacağını duyurdu. Bir hafta içinde Nihat Doğan'a ikinci şok geldi. Bir çok kes Nihat Doğan'ı buradan yazdım. Sanatçı olup şöhret zincirinde yer almak için atmadığı takla kalmayan biri. Sadece filozofluk yapmaya çalışan özlü sözler, laflar ezberleyip ortalarda dolaşan, her seferinde çamurlara batan biri oldu. Arkadaş gördüğü ilgiyi gerçekten  sevildiğinden ya da değer gördüğünden sandı. Bakalım bu derin uykudan ne zaman uyanacak ! 

Sevgi ve hoşgörü ile kalın