Moda tasarımcısı olarak adını duyuran Yerlitaş, 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ekranlarda yerini aldı. Ünlü modacıya, geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuş, altı ay arayla iki ciddi operasyon geçirmişti. Bu süreçte zor günler geçiren Yerlitaş'a ailesi, yakın arkadaşları Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy destek olmuştu.

Nur Yerlitaş 19 saat önce bir fotoğrafını paylaşıp altınada " Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim ben de kal #evdekal" yazmıştı.
Bu posta, Ajda Pekkan da "Nurcuğum seni çok özledim" diye cevap vermişti.

Uzun zamandır hastalığıyla mücadele eden ünlü modacı hayatta kalma mücadelesinde yenik düştü.
Bu hafta içi acı haber hemen duyuldu.

Nur Yerlitaş, moda kariyerine 80'li yılların başlarında İtalya'dan ve Fransa'dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.
2010'da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın'ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan "Türkan" isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.Ünlü modacı Nurella lakaplı Nur Yerlitaş gerçekten çok renkli bir kişilikti. Mekanı nur olsun inşallah.

Birbirine yakın zaman dilimi içinde bir acı haberde ünlü sanatcı Bülent Ersoy dan geldi. Ünlü sanatcı annesini kaybetti.

Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz son yolculuğuna uğurlandı. Kanser tedavisi gören Necla Poyraz pazartesi günü 89 yaşında evinde hayatını kaybetti. Zincirlikuyu Camii'ndeki öğle vakti kılınan cenaze namazı öncesi Bülent Ersoy aracında taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Gülben Ergen, Yılmaz Morgül, yakınları ve sevenleri katıldı.

Ünlü sanatcı Ersoy, modacı annesinin vefatının üzüntüsünü paylaşırken aynı zamanda Nur Yerlitaş'ın vefatı ile ilgili olarak da şunları söyledi, "İki saat arayla, Nur 1 buçukta, annem de 8'de. Ben bazen sallarım kusura bakmayın. 2 saat dedim ama epey varmış" diye konuştu. Ersoy'a daha sonra annesinin tabutunun başında dua etti. Ersoy, "Allah'ım anacığımı cezalandırma, varsa günahları affet, benim günahlarımla onu cezalandırma" diyerek dua etti.

Bu hafta ünlüler dünyasından peş peşe iki ölüm haberi aldık. Bülent Ersoy ada Allahtan sabır annesine de rahmet diliyorum.

Sevgi ve saygı ile kalın.