Bu hafta gerçekten çok ilginç bir haftaydı. Böylesi enteresan bir haftaya da yine enteresan bir adam eşlik etti.  Bu kişi Nihat Doğan' dan başkası değil.

"Nihat Doğan İki kız çocuğunu alıkoydu"  haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bu haber çığ gibi büyüdü ve  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Nihat Doğan 11 ve 17 yaşındaki iki kız kardeşi evinde iki saat boyunca alıkoyduğu gerekçesiyle çocukların ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alındı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ama dava devam edecek. Her şey iddia olarak devam ediyor ve hukuk adına ispat üzerinden dava devam da edecek.

Buraya kadar benim söyleyeceğim bir şey yok. Adalet er ya da geç ortaya çıkacak. Bizler de bekleyip göreceğiz. Benim kafama takılan Nihat Doğan'ın bu konuda da edebi laflar yapması ve konuyla ilgili suçsuzluğunu anlam veremediğim sözlerle kanıtlamaya çalışması.

Doğan, "Milli bir adam istemezler, özellikle Türkiye'nin bölünmesi noktasında verilen yoğun bir saldırı devam eder ve gün geçtikte artarken, bizim de özellikle toplum refleksini dinamikleme noktasında çok önemli direniş hatlarından olduğumuzu herkes biliyor. Gerek 15 Temmuz'da, gerekse 17-25 Aralık'ta  demokrasinin ve milletin yanında durduğumuz için ve milleti de tetiklediğimiz için, mazlumların, fakirin, fukaranın, garibin, çoluğun çocuğun yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Nihat Doğan'a yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi de budur. Nihat Doğan'ı yok ederlerse, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır. Nihat Doğan bir misyondur, Anadolu'nun misyonudur, Anadolu insanıdır. Edirne'den Hakkari'ye kadar Nihat Doğan bu toplumun simgesidir." Diyerek konu ile bence hiç ilgisi bulunmayan bir açıklamayı yaptı.

Vallahi sen  ne enteresan bir adamsın!!!  bu yaşadığın olayın 15 Temmuz ile ne alakası var?! 17-25 Aralık olaylarıyla bağlantı kurman da çok enteresan!  Sanki bu açıklamayı Nihat Doğan değil de Cumhurbaşkanımız ya da bakanlarımız ülkemiz üzerinde dönen dolaplar üzerinden yapıyor sanırsınız. Gerçekten bu kadar boş demagoji ancak Nihat Doğan' dan beklenirdi.

İyi ki varsın Nihat Doğan!  iyi ki suçsuz bulundun!  Aksi taktirde sen yok olsaydın senin dediğin gibi "diğer direniş hatları" da yıkılırdı.

Sen çok yaşa Nihat Doğan!  iyi ki varsın! Oyum sana :))

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.