Chloe Loughnan ile beş yıllık evliliğini tek celsede bitiren Serdar Ortaç, bu kez annesinin açıklamalarıyla gündem oldu. Boşanma sonrası işine ara vermeden devam eden ve geçtiğimiz günlerde konser sırasında yaptığı açıklamayla şoke eden Serdar Ortaç, evlilikle ilgili; 'Evlilik iki ruh hastasının işi' demişti. Serdar Ortaç'ı, konserinde yalnız bırakmayan annesi Nesrin Ortaç, ünlü çiftin boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Nesrin Ortaç, 5 yıllık eşi Chloe Loughnan'dan boşanan oğlu için ''Bir anne olarak her zaman onun yanındayım. İkisi de mutlu olsun'' dedi.

Serdar Ortaç ise ''Boşanmayı 6 aydır düşünüyorduk. Chloe Loughnan bana 8 yıl emek verdi.Severek ayrıldık, onu kolay unutamam''dedi.

Ortaç, Bayramın üçüncü günü sahne aldığı  Kıbrıs'ta biten evliliğinin ardından çok önemli bilgileri de paylaştı.

Ortaç eski eşi ve kendisiyle ilgili bir takım dedikoduları özellikle haklarında çıkan yalan haberlerden habersiz bebek aldırdığı ve oturdukları evin yarısını istediğine dair çıkan haberleri net bir dil ile yalanladı. Aynı zamanda gerçekleri de şöyle dile getirdi; "Kendi aramızda anlaştık  ve kontrat yaptık. Ne ev istedi, ne de başka bir şey; Chloe öyle bir kadın değildir. Benim için gerçek bir aşktı, hâlâ ona aynı aşkla bağlıyım. Hastalığım süresince hep yanımda oldu, onun hakkını ödeyemem."dedi.

Geçmiş yazılarımda kaleme almıştım Serdar Ortaç eşini çok seviyor! Bir boşanma olacaksa bana göre bunun en büyük sebebi çocuk sahibi olmamaları demiştim. O zamandan bugüne fikrim yine değişmedi. Bu evlilik bana göre Chole'nın bebek istememesi Serdar'ın ise eski eşine göre çok daha fazla baba olma isteği sebebiyle bitti. Serdar aradığı aşkı çok geç buldu. Gerçekten çok da sevdi ve severek de ayrıldı. Ne yazık ki Ortaç bu konuda çok şanssız çıktı. Çünkü ortada çok sevdiği bir kadın vardı, ama o çok sevdiği kadın çocuk doğurmak istemiyordu.

Ne diyelim, Serdar Ortaç'a çok geçmiş olsun! Serdar'ı iyi tanıyan biri olarak elinden babalık arzusunun sevdiği kadın tarafından acımasızca alınmasına onun adına ben de gerçekten çok üzüldüm.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.