Bu hafta Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ayrılığını kaleme almak istiyorum.

Hatırlarsanız bu aşkı bende o dönemler kaleme almıştım. Herkes evlenir dediklerinde ben bu aşkın uzun sürmeyeceğini ve hele hele evliliğin hiç olmayacağını buradan yazmıştım.

Bugün baktığımda ne kadar haklı olduğumu gördüm. Sonuçta 28 yıllık gazeteciliğin ve magazin dünyasının içinde olan biriyim. Yıllarım bu ünlü isimlerle geçti ve geçmeye de devam ediyor.

Gelelim bu aşkın başlangıç zamanlarına...

Hatırlarsınız Ozan Güven "Fi" dizisinde Serenay Sarıkaya'yla birlikte rol almış ve ikili zamanla yakın arkadaş olmuştu. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın yollarının nasıl kesiştiğine gelince...Ünlü komedyen, 1.5 yıl ilişki yaşadığı Defne Samyeli'den ayrılıyor ve sonrasında Serenay Sarıkaya'yla birlikte olduğu şeklinde dedikodular çıkıyor! Ancak Cem yazılanlara bir anlam veremiyor, hatta evinde ağırladığı Ozan'a çıkan haberlerden bahsederken "Serenay'ı tanımıyorum bile, nereden çıkarıyorlar bunları" diyor. O günlerde Maslak Uniq Hall'de "Don Kişot'um Ben" adlı oyununu sahnelemeye hazırlanan Ozan ise "27 Ekim'de oyunum var, Serenay da gelecek. İstersen sen de gel, sizi tanıştırayım" teklifinde bulunuyor.

Cem Yılmaz oyuna gidiyor ve Ozan Güven ünlü komedyeni o gece orada bulunan Serenay Sarıkaya'yla tanıştırıyor. Ve sürpriz aşkın temelleri de o oyunda atılıyor. Yani aylardır gündemden düşmeyen bu aşkın altından, Cem Yılmaz'la yediği içtiği ayrı gitmeyen Ozan Güven çıkıyor.

Ama Cem Yılmaz bu aşkı hep saklarken Seranay Sarıkaya ise hep yorumsuz kalarak sevenlerinin kafasında bir soru işareti bırakıyordu.

Daha sonra Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın birlikte gittikleri Atina tatilinde aşkları gün yüzüne çıkmış, Serenay Sarıkaya tatil dönüşü havalimanında yaptığı açıklamada aşkı kabul etmiş ve "Her şey göründüğü gibi" demişti.

Doludizgin giden bir aşkın ardından şimdi ayrılık haberi geldi. Uzun süredir birlikte ortalarda görünmedikleri için herkes ne oluyor acaba diyordu. Cem Yılmaz'ın ilk görüldüğü yerde merak edilen soru kendisine soruldu. "Ayrıldınız mı?" Cem Yılmaz bu soruya kısa ve net bir cevap verdi. "Evet, ayrıldık"

Açıkcası neden ayrıldılar diye merak etmiyorum. Zaten baştan söylemiştim bu ilişki bir yere gitmez diye. "Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır" derler, Herhalde artık Cem, Serenay'ı yeteri kadar güldürmüyor!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...