Bu sene ünlüler dünyasında hiç beklemediğimiz aşklar yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor.

Çoğu insana sürpriz olan bu aşklar "beklemiyorduk" dedirten cinsten!

İlk sırayı hepimizi "hadi ya" dedirten bir çift alıyor.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Defne Samyeli ile ilişkisini noktalayan Cem Yılmaz'ın, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Sonunda bu aşk belgelenmişti. Daha sonra kısada olsa bir açıklama gelmişti. Sarıkaya, "Her şey gördüğünüz gibi. Daha müsait bir zamanda konuşalım" diyerek ilişkiyi doğruladı.Sarıkaya ile Yılmaz'ın ilişkisi, son yılların en çok konuşulan magazin olaylarından biri haline geldi.Bu ikili aşklarına dolu dizgin devam ediyor. Bakalım bu ilişkiden nikah mı ayrılık mı çıkacak?

Oyuncu ve showman aşkından sonra şimdi ki aşk haberi her ikisi de oyuncu olan Miray Daner ve Boran Kuzum'dan geliyor. Geçtiğimiz senelerde aynı dizide rol alan oyuncu Miray Daner ve Boran Kuzum'un arkadaşlıkları aşka dönüştü. Adları birçok kez aşk dedikodularına karışmıştı ve sonunda bu hafta sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğrafını paylaştılar. Bu paylaşımdan sonra bu çift de aşklarını ilan etmiş oldu.

Özel hayatı hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığımız milli basketbolcu Cedi Osman'ın aşk hayatını merak etmeyen yoktur. Geçtiğimiz günlerde başarılı basketbolcunun 26 yaşındaki oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aşk haberlerini ilk başta yalanlayan Şahin, Cedi Osman ile Alaçatı'da çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra beraberliği kabul etti. Magazin dünyası zaten yakalanana kadar inkar etme olaylarına çok alıştı. Ama bu çiftte de olduğu gibi aşk belgelenince teslim olmaya mecbur kalıyorlar.

Başından çok kötü bir evlilik geçen yakışıklı oyuncuBerk Oktay şubat ayında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'dan boşanmıştı. O da yakın zamanda Yıldız Çağrı Atiksoy ile yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde Merve Özbey'in evindeki doğum günü kutlamasında yakınlaşan çiftin samimi halleri kısa sürede aşka dönüştü. Başarılı oyuncu bu sefer yoğurdu acaba üfleyerek mi yiyecek hep birlikte göreceğiz. Ama şu bir gerçek bu ikilide bizi şaşırtan aşklardan biri oldu.

Sıradaki haberimiz yine başarısız bir evlilik yaşayan isim. Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile evliliğinin bitmesinin ardından uzun süreli yalnızlığını sanat direktörü Burak Dayı ile sonlandırdı. 32 yaşındaki Boluğur, aradığı aşkı Burak Dayı'da bulmuş gibi görünüyor.

Bu birliktelikler ne olur?! diye bana sorarsanız, Bence bir yada iki çiftin ki mutlu sonla biter. Diğerleri magazin gündeminde her seferinde konuşulan eski aşıklar olarak kalırlar.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...