Bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler kendilerini yollarda buldu. Kimileri tatil için Türkiye'yi seçerken kimileri de yurtdışı dedi.Ünlü isimler, tatil fotoğraflarını ise Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Ramazan Bayramı tatilinde Güney'e akın edenlerin yanı sıra birçok ünlü isim de yurtdışını tercih etti. İngilizce eğitimi için New York'a giden Songül Öden de bayramı ABD'de geçirdi. Öden'in kaldırımda otururken çektirdiği ve "Gurbetçi" notuyla sosyal medyada paylaştığı fotoğrafını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Bu bayramda ABD'yi tercih eden bir başka ünlü çift ise Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'di. Tatil için ABD'yi tercih eden Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti, Arizona ve Las Vegas gibi birçok yeri gezdiler.

Özge Ulusoy sevgilisi Hacı Sabancı ve arkadaşlarıyla birlikte İbiza'ya gitti. Bayram tatilini İspanya'da geçiren ünlü manken bol bol fotoğraf paylaştı.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Burçin Terzioğlu-İlker Kaleli çifti, bu tatil için Marmaris'i seçenlerden oldular. Kiraladıkları teknede tatil yapan sevgililerin sürekli şakalaşmaları ve keyifli halleri dikkat çekti. Çift sık sık tekne ile denize açılıp gözlerden uzak denize girmek istedilerse de magazincilerin objektiflerinden kaçamadılar.

Ünlü işletmeci Celal Çapa ve Şebnem Çapa'nın uzun süredir kalbi boş olan kızları Ceylan Çapa, Bodrum'da yeni aşkı Serkan Uçar'la objektiflere yansıdı.Cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Ceylan Çapa, yeni bir aşka yelken açtı! Ceylan Çapa, son zamanlarda gündemde sık sık adı geçen Serkan Uçar ile doludizgin bir ilişkiye başladı ve bu çifte bu bayram objektiflerden kaçamayanlardan.

Her bayram olduğu gibi bu bayram da sahne sanatçılarımız sahnede çalışarak bayramı geçirdiler.

Kıbrıs'ta sahne alan Hadise sahneden seyircilerine, "Bu bayram daha annemin ve babamı görmedim ellerini öpemedim çünkü çalışıyorum. Şu an benim ailem sizsiniz" diyerek kendisini izlemeye gelenlerin bayramını sahneden kutladı.

Bu bayram Hadise'nin yanı sıra Volkan Konak, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Aşkın Nur Yengi gibi birçok ünlü sanatçı bu bayramı sahnede Kıbrıslı hayranlarının yanı sıra Kıbrıs'ı bu bayram tercih eden tatilcilerle beraber geçirdiler.

Antalya'da birçok beş yıldızlı otelde başta Sibel Can ve Ebru Gündeş gibi bazı ünlülerimiz de Antalya'daki tatilcilerle beraber bayramı geçirenlerdi.


Ozan Çolakoğlu, Gülşen ve Ayşe Hatun ise Bodrum tatil beldesinde bayramın ilk gününü çalışarak geçiren ünlülerimizden sadece birkaçıydı.

Bu Ramazan Bayramının uzun olmasını fırsat bilen ünlülerimizden kimileri sadece tatil için kimileri de çalışarak dolu dolu geçirdi.

Ümit ederim Ramazan Bayramı'nı geride bıraktığımız bu günlerde gelecek günlerimiz ve bayramlarımız hem ülkem için hemde dünya için barış sağlık huzur içinde bir bayram tadında geçer.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın