Beşiktaş başkanı oldun, "feda" dedin ve sen değil Beşiktaş'a gönül veren taraftar feda etti. Cebindeki son parasıyla gitti forma aldı, atkı aldı, kulübü için elinden ne gelirse yaptı. Kulübe katkı sağlamaktı amaçları. Şampiyonluk hedefi olmasa da, 27-30 bin taraftar tribünleri doldurdu. Cezalı, sahası kapalı olduğu halde, dünyada bir ilki gerçekleştirdi ve Rize maçına gitmeyeceği halde bilet satın aldı bu taraftar. Kulübe sahip çıktı, geçim sıkıntısına rağmen gırtlağından keserek bilet parası ödedi başkan. Sen değil, taraftar feda yaptı.

* * *

Her ortamda "Beşiktaş'ın borçlarını ödedim" dedin ama, sen değil taraftar ödedi. Kulübü batıran Yıldırım Demirören'den hesap soramadın. El altından "al gülüm-ver gülüm" anlaşarak tribüne oynadın. Bilet fiyatlarını yüksek tutup, Beşiktaş tribünlerini burjuva tribünü haline getirdi. Efsane başkan Süleyman Seba'nın "Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın" sözüne rağmen, siz siyasi iktidar için taraf olup, Beşiktaş'ı siyasete bulaştırdınız. Geçen sezon kaçan şampiyonluğun tek sebebi sizsiniz. Galatasaray'a şampiyonluğu hediye ettiniz.

* * *

Şenol hocanın sizden istediği takviyeleri yapmadan takımı dağıttınız. 30 yaşında 1.5 milyon Euro'ya oynayan Marcelo'yu sattınız, yerine 35 yaşındaki Pepe'ye 4.5 milyon Euro maaş ve 5 milyon Euro imza parası verdiniz. 8 milyon verip Abubakar'ı almayıp, ego için hocanın istemediği Lens'i aldınız. Hoca Burak Yılmaz'ı istedi, siz 4.5 milyon Euro maaşla Negredo'yu aldınız, yine tribüne oynadınız. Şenol hoca ve takım Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yarattı, siz basın önünde şov yaptınız. "Bayern'i yeneriz" dediniz, hocayı cezalandırdınız, takımın golcüsünü sattınız. Aldığınız 5 forvet 1 forvet etmedi. Etseydi size rağmen geçen sezon Galatasaray şampiyon olamayacak, Beşiktaş bu yıl da Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecekti. Size rağmen Negredo takıma alıştı. Avrupa maçlarında gol ümidi oldu, siz onu yolladınız. 8 yılda 30 gol atamamış Mustafa Pektemek, Larin, Love gibi oyunculara Beşiktaş'ı mahkûm ettiniz. Geçen sezonun tamamında 6 mağlubiyeti olan takımın, bu yılın ilk yarısında 6 mağlubiyet almasının mimarı oldunuz.

* * *

Şenol hocayla basın önünde, kameralar karşısında gülüştünüz. Sosyal medyada eleştirip, bir de kulis yaptınız. Beşiktaş başkanı gibi mertçe Şenol hocayı çağırıp hesap soramadınız. Çünkü verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz. Yola çıktığınız, kulübü için elini taşın altına koyan yöneticileri sırf yanlışlarınızı size söylediği için uzaklaştırdınız. Kendinize dikensiz gül bahçesi olacak bir yönetim oluşturdunuz. 

Sayın Orman; Beşiktaş 115 yıllık bir çınardır. Siz son üç yıldır başkansınız. Siz Beşiktaş'ı bir yere getirmediniz. Beşiktaş sizi bir yere getirdi. Siz değil, taraftar feda etti. "Kazandırdığım paranın hesabını soruyorlar" diyemezsiniz, çünkü taraftarın fedakârlığı kazandırdı Beşiktaş'a. Kulübün en kötü günlerinde cefasını çeken taraftarı yok sayamazsınız.
Arkaya dönüp baktığınızda, Beşiktaş'a başkanlık yapmış ama bugün esamesi duyulmayan isimlerle karşılaşırsınız. Unutmayın ki, Beşiktaş taraftarıyla, gönül veren çilekeş insanlarıyla varlığını sürdürüyor ve öyle de olmaya devam edecek...