Gülben Ergen aşk yaşadığı iddia edilen İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles hakkında açıklamada bulundu. Haberler magazin camiasında konuşulmaya başlandıktan üç gün sonra sessizliğini bozan Gülben Ergen konuyla ilgili uzun bir süre açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Hakkında çıkan bu tatsız haberlerden hemen sonra organ bağışı haberleriyle kendi gündemini değiştirmek isteyen Gülben Ergen bunda pek başarılı olamadı.

Gülben Ergen ile evli Tolga Duğles'in gizli fotoğrafları ifşa olmuştu. Magazin gündemini sarsan bu iddia ortalığı fena karıştırdı. Sanat camiasının ağır isimleri, ayrıca yıllardır Gülben Ergen' e diş bileyen Yeşim Salkım ve Seren Serengil de Ergen' i yerden yere vurdu ve vurmaya da devam ediyorlar.

Zaten geçmişten sabıkalı olan Gülben Ergen, yine aynı hatayı yaparak Türk halkının da kendisine bakışını tekrardan değiştirdiğini düşünüyorum.

Yıllar önce Gülben Ergen'in tatsız bir video kaseti skandalını hepimiz hatırlıyoruz. Kimse de Gülben Ergen' in bu skandalını hâlâ  unutmuş değil!

Arkasından aralıkla da olsa evli erkeklerle aşk yaşaması, sanatçının kariyerinde bana göre olumsuz etkiler yaptı. Üzerine şimdi tekrarlanan yine evli erkekle aşk yaşaması sanatçıyı içinden çıkılmaz bir duruma sokarken, bir kez daha toplum önünde imajı açısından hiç de hoş olmayacak durum içine girmiş oldu.

Bu seferki evli sevgilisi Tolga Duğles kimdir merak edenler için  yazayım.

Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor. İzmirli olan Tolga Duğles'in eşinin, boşanma davası açtığı iddia edildi.

Gülben Ergen' in bu seferki evli erkek aşkı öncekiler gibi pek durulacağa benzemiyor.

Bu hafta eski eşi Erhan Çelik de TRT'deki görevinden istifa edip aldatıldığını belirttikten sonra Ergen'e "Ahlaksız" dedi. Ünlü şarkıcı, bu hafta eski eşine sosyal medyadan yüklendi.

Gülben Ergen, Twitter'dan şöyle yazdı:

"Kan görmüş köpek balığına benzeyen bu iftiracı, gözü dönmüş saldırganlarla mücadelem sessizce devam ediyor. Merak etmeyiniz..."

Anlayacağınız her geçen gün Gülben Ergen'in yaşamı daha kâbusa dönerken düşmanlarının sayısı da artmaya devam ediyor.

Gülben Ergen cephesinden bakalım  daha neler göreceğiz?

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.