Bu hafta bir dönem magazin haberleriyle gündemden haftalarca, aylarca hatta uzun yıllar hiç düşmeyen iki ünlü ismi yazacağım. Ama iki isim birbirinden bağımsız olarak yazımda yer alacak.

Böyle bir magazin denklemi yapmak istedim. Hem de uzun zamandır tüm magazin yazılarım Korona virüsü ve ünlülerimizdi. Sağ dön Korona sola dön Korona içimiz dışımız Korona oldu. Magazin dünyası da zaten Korona ile yatıyor Korona ile kalkıyor.

Bu hafta Koronadan uzak önceki dönemlerde olduğu gibi sadece magazin dünyasının tanınmış iki ismini bir birinden farklı bir haber ile kaleme alacağım.

Evet şimdi gelelim uzun zamandır neredeyse hiç ortalarda olmayan başarılı bir müzik adamıyla yazımıza başlayalım.

Şehir hayatından sıkılıp, soluğu doğada alan ünlü isimleri hatırlarsınız. İşte bu isimler arasına benim de hiç tahmin etmediğim Hüsnü Şenlendirici de dahil olmuştu. Uzun zamandır kendisiyle ilgili hiç bir haber alamamıştık.

Hatırlarsanız 5 yıl önce İzmir'de bir çiftlik satın alıp köy hayatı yaşamaya başlamıştı. Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici’nin, bu hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla varlığından haberdar olduk. Başarılı müzik adamı Hüsnü Şenlendirici sosyal medya hesabından çiftçilere destek çağrısında bulundu.

Bu hafta için bir gün sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Şenlendirici, tarlasında çiftçilerle sohbet etti. Ardından traktöre binip, tarla ekimi yapan Şenlendirici, takipçilerine şu sözlerle seslendi: "Arkadaşlar bu zor zamanlarda köylümüzün ve çiftçilerimizin değerini, kıymetini iyi bilelim. Köylü çalışmazsa aç kalırız. Bu çok önemli. Köylü milletin efendisidir. Öperim hepinizi" dedi. Gerçekten çokta haklı. Hak vermemek elde değil. Keşke klarnetiyle de enfes bir parça ile çiftçimizin de, bizim de kulağımızın pasını alsaydı demedim değil.

Yazımın başında veya şu an diğer ünlü ismi fısıldadığınızı ve Deniz Seki dediğinizi duyar gibiyim.

Evet şimdi sırada başarılı sanatçı güçlü ses Deniz Seki var.

Deniz Seki uzun zamandır görmeye alışık olduğumuz bakır tonlarındaki saçlarını değiştirdi. Deniz Seki yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz Seki'nin yeni imajı beğenilirken sanatçının Instagram hesabında hayranlarını sürpriz paylaşımlar bekliyor. Evde geçirdiği zamanlarda nostalji yolculuğu yapan Deniz Seki'nin kariyerine TRT spikeri olarak başladığını görenler gözlerine inanamadı. Kabarık saçlarıyla ekranlarda boy gösteren Deniz Seki'nin yıllar içindeki değişimini gören hayranları çok şaşırdı.

Yılların hepimizi çok değiştirdiği bir gerçek. Ama yılların ünlü sanatçı Deniz Seki'yi oldukça çok değiştirdiği de bir gerçek.

İşte bir dönem beraberlikleriyle daha sonra da ayrılıkları ve yaşadıklarıyla magazin dünyasından hiç düşmeyen iki ünlümüz. Her ikisi de uzun yıllardır kendi dünyalarında yaşıyor. İkisi de bambaşka hayatlar içinde nefes alıyor.

Bu iki ünlü isme baktığımızda hayat herkese kendi içinde ne farklı yaşamlar sunuyor. Bugün eminim her ikisi de kendileriyle ilgili haberi okusalar acaba ne derler.?

Zamanında yaşandı.

Çok acılar da çektiler. Ama bugün o günlere bırak dönmeyi, hatırlamak bile istemeyeceklerdir.

Bugün ise her ikisi de bambaşka dünyalarda bambaşka bir hayat sürmekteler.

İşte devam eden bu Korona virüsü günlerimizde bu iki ünlümüzle bu hafta magazin haberi yazıma son verirken Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki ile geçmişe de kısa bir nostalji yapmış olduk.

Hepiniz sevgi hoşgörü ile sağlıkla kalın.