Oyuncu Metin Yıldız geçtiğimiz günlerde 2,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladı diye magazin gündemine  oturdu.

Metin Yıldız yıllar önce de eski eşini darp etmişti. Oyuncu, çocuğunun annesi olan eski eşinin gözlerini mosmor etmiş,  ciddi hasar vermişti. O zamanlar bu iddaları yalanlamıştı. Ama o dönem ben özel bir tv de magazin haberleri yapıyordum. Yıldız'ın eşi o dönem tek ve son olarak benimle röportaj yapmıştı. Bütün gerçekleri tek tek anlatmıştı. Darp olayından epey bir zaman sonra röportaj vermesine rağmen nasıl dayak yediyse kadıncağızın yüzündeki darp ve morluklar çok net belli oluyordu. Neyse bu kısa hatırlatmadan sonra oyuncunun bu ikinci kadına dayak haberi hiç de yalan gibi durmadı.

Oyuncu daha önceki dayak olayında olduğu gibi kendini savunmaya geçti. Sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Metin Yıldız, "İlişki boyunca defalarca şiddet gören kişi benim, Gözde'nin 'kişiye bağımlı hasta' raporu var. Ayrılmak istedim diye kaldığım otel odasını ateşe verdi, beni bacağımdan bıçakladı " diyerek savunma yaptı.

Daha sonra oyuncu suçsuz olduğunu göstermek için şöyle devam etti  "Gözde Hanım'ın bana zarar vereceğini anlayıp önlem almaya çalıştım. Birinci yılımızı doldurduğumuz gün balıkçıda buluştuk. Ona "Senden ayrılmamın bedeli neyse ödemeye razıyım. Dayanamıyorum ve istemiyorum" dedim. Bana "Seni yakarım, beni dövdüğünü söylerim ve seni bitiririm" gibi tehditler savurdu. Ardından konakladığım Sütlüce'deki Hilton Hotel'e gitti. Kaldığım odaya kız arkadaşım olduğu ve sürpriz yapacağı bahanesiyle girip kıyafetlerimi ve odayı ateşe verdi. Oteldeki diğer insanların da canıyla oynadı. Sigorta şirketi kendisine 27 bin liralık dava açtı. Bu olay sonrasında bile sustum çünkü 'Metin Yıldız'ın sevgilisi otel yaktı' haberleri okumak istemedim ve konuyu kapattık. Dayakçı diye anılmamak için, ailesinin de ricası üzerine sineye çektim" dedi.

Sevgilisi iddaya göre "Ya benim olacaksın ya da kimsenin olmayacaksın" diyormuş.

Açıkcası ben ve magazini yakından takip edenler bu seneryoyu yıllar öncede dinledik.

Ama daha sonra çocuğunun annesi eski eş yüzündeki darplarla beraber bütün gerçekleri  anlatınca Yıldız'ın maskesi fena düşmüştü.

Bakalım sevgili Gözde Kayra, Yıldız'ın bu açıklamalarından sonra neler anlatacak merakla bekliyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.