Evet bir bayramı daha geride bıraktık. Kurbanlar kesildi ve bu kurbanlardan bir çok fakir sebeplendi çok şükür. Allah bu kurban bayramında da yaptığınız tüm ibadetleri ve kurbanlarınızı kabul etsin inşallah.

Geride bıraktığımız hafta magazin dünyasının sevilen isimlerinin yaşamlarında ve işlerinde farklılıklar yaşandı.

Öncelikle genç, güzel ve başarılı sanatçı Hazal Kaya suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor.

Aras Bulut İynemli'yle başrolü paylaştığı "Maral" dizisinin sona ermesinin ardından aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, şimdi de yeni bir alana el attı.

Genç oyuncunun yaklaşık 4 aydır boks dersleri aldığını biliyordum. Kerem Bürsin'in bir boksörü canlandıracağı yeni bir dizi için Hazal Kaya'yla da görüşüldüğünü duymuştum işte tam bu duyumun üzerine genç oyuncunun boks dersleri alması, hem spor hem de savunma amaçlı olduğunu düşünürken meğer projede Bürsin'e eşlik edeceğinden dolayı olduğu anlaşıldı..

Şimdi de bir çifte kumrular olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'e bir bakalım.

Aşkları dolu dizgin devam eden çift, mutluluklarını her fırsatta gözler önüne sermeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen'e koca bir demet gül göndermişti.

Çift bayram tatili için gittikleri Kopenhag'dan fotoğraf paylaştı. Fahriye Evcen "Sevgi ve huzur dolu bir bayram dilerim herkese" derken, Burak Özçivit ise "Herkese hayırlı bayramlar. Sağlıkla, huzurla, sevdikleriyle..." yorumunda bulundu.

Bu çifte kumrular bugüne kadar aşkları dolu dizgin devam ettiler. Açıkcası bu beraberlikten bir evlilik çıkar mı merak etmiyor değilim.

Bir başka çift ise Şahin Irmak ve Asena Tuğal bu çiftimizde bir türlü evlenemeyenlerden.Bu hafta bu çiftimiz bir kere daha evlilik sinyalı verdi. Ünlü oyuncu Şahin Irmak, önceki gün arkadaşlarıyla Akmerkez'de buluşup yemek yedi. Yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Irmak, atv dizisi 'Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna dahil olan sevgilisi Asena Tuğal'la ne zaman evleneceklerini bir açıklama getirmek zorunda kaldı. Geçtiğimiz yaz nikah masasına oturmayı planlayan, ancak düğünlerini iptal eden çift, Mayıs'ta dünyaevine girecek. Önümüzdeki günlerde 'Yok Artık! 2' ve 'Deli Dumrul' filmleriyle beyazperdede izleyeceğimiz oyuncu, düğünü nerede yapacaklarına karar veremediklerini, İstanbul ve Barselona arasında kaldıklarını söyledi.

İnşallah bir kez daha bu kararlarının altında kalmazlar diye umut ediyorum.

Bir başka aşk dünyasına deyineyim istiyorum.Güzeller güzeli Enru Şallı. Eşi Harun Tan'dan boşandıktan sonra aşkta bir türlü tutunamadı. Uzun bir süre Sinan Akçil işe aşk yaşayan Ebru Şallı evlenecekler dediğimiz an ayrıldılar. Şimdilerde ise ünlü showmen Cem Yılmaz ile adı çok anıldı ama bu da kısa sürdü. Ya da Sinan Akçil'de olduğu gibi reklam birlikteliği dedikoduları fısıltı gazetelerinde çok konuşuldu. Bu hafta güzel sunucu Ebru Şallı sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı. Tarkan'ın 'Kayıp' şarkısını söylerken çekilmiş videosunu paylaşan ünlü manken, "Yolun açık olsun demek isterdim. Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp. Bir daha ömrümce kimseyi sevmem. Çünkü bu bedende yüreğim kayıp" şeklinde sözleri olan şarkıyı paylaşıp, sonunda da"Kayıpmışşş" dedi.

Acaba bu gönderme bir aşıka mı yoksa üzerine alınan alınsınmıydı.

Geçen hafta gördüğünüz gibi ünlüler dünyasının aşıklarının haftası oldu.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın