İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener'in, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini bu hafta içinde bitirmesi pahalıya mal oldu.

Bir dönemin başarılı mankeni Demet Şener, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" ve "aldatıldığını" ileri sürerek 2016 Ekim’inde eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'a çekişmeli boşanma davası açmıştı. 19 Ocak 2018'de sonuçlanan davada mahkeme, çiftin boşanmasına karar vermişti.

Demet Şener tazminat yönünden kararı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşımıştı. Demet Şener ve İbrahim Kutluay sürpriz bir karar vererek hazırladıkları protokol doğrultusunda anlaşmalı olarak boşanmıştı.

O dönem boşanma protokolü gereği çiftin iki çocuğunun velayeti Demet Şener'de kalırken İbrahim Kutluay, Demet Şener'e 3 milyon TL tazminat, çocuklarına da aylık toplam 32 bin 500 TL nafaka ödemeyi kabul etmişti.

Yine boşanma protokolünde başka bir madde daha vardı. O da Levent'teki 3 katlı lüks villası ile ilgili. İbrahim Kutluay, aile konutu niteliğindeki villanın tapu kaydı üzerine Demet Şener ve çocukları lehine boşanma kararının kesinleşmesinden itibaren 10 yıl süre ile geçerli olmak üzere oturma hakkı tanımıştı.

Demet Şener'in evli olmaması koşulu ile oturma süresince çocukları ile villayı kullanacaktı. Ev ile ilgili her türlü masraf da İbrahim Kutluay tarafından karşılanacaktı.

İlerleyen dönemlerde Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile bir evlilik yaptı. Bu evlilik sonrası Şener'in lüks villadaki oturma hakkı ortadan kalktı.

Güzel başlayan evlilik 19 ay sonra bu hafta içinde bitti. Hal böyle olunca Şener de hem evlilikten hem de evinden olmuş oldu.

Ama Demet Şener bu hesapları yaparak ikinci bir evliliği yapmadı. Aşk için kayda değer bir evi gözden çıkarmıştı. Şansızlığı beklediği aşkı, mutluluğu ikinci evliliğinde de bulamadı.

Ben kendi adıma Şener'i gönülden kutlarım. Çünkü aşk için maddiyatı gözden çıkardı. İlk evliliğinde de maddiyat için uzun süre boşanmamıştı. Burada ki ayrım bence öncelikle çocuklarının geleceğini garanti altına almaktı. Daha sonra şöhreti, mesleğini ve kazanabileceği parayı bu evlilik için bir kenara atmıştı.

İkinci evliliğinde aşkı tercih etti ve değeri çok yüksek olan bir evi gözden çıkardı. Çünkü mutlu olmak bir evden daha önemliydi. Ne yazık ki bu seferde olmadı.

Her ikisi içinde her şeyin hayırlısı olsun demekten başka bir söz kalmıyor.

İnşallah aradığı mutluluğu üçüncüde bulur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...