Bu hafta Ege de tatil yapan ünlülerin yanı sıra  aşık ünlüler de dikkat çekti. Kimileri yeni sevgilisi ile ilgili temkinli açıklama yaparken kimi ünlülerimizde aşklarını sosyal medya üzerinden nispet yaparcasına paylaşmaktan geri kalmadı.

Peki kim bunlar hep beraber bir göz atalım!

Besteci  ve şarkıcı Sinan Akçıl, bu hafta içi Etiler' de objektiflere yakalandı. Erkek arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyen besteci ve şarkıcı, magazin basınına yakalanmamak için Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda tatile çıkacağını söyledi. Akçıl, "Konser programlarımız yoğun ama yakında tatile Mikonos'a gideceğim. Orada siz yoksunuz" dedi. Adını Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile duyuran oyuncu Buse Narcı ile yeni bir ilişkiye başladığı iddialarının doğru olup olmadığı ve "Buse Hanım'a doğum gününde 101 tane gül almışsınız" sorularından kaçamayan Akçıl, "Yeni yeni birbirimizi tanıyoruz" dedi. Daha fazla sorulara maruz kalmamak için son model arabasına binerek evinin yolunu tuttu.  Başarılı sanatçı Sinan Akçıl aradığı aşkı bir türlü bulamıyor. Acaba hata kendisinde mi? yoksa aşk yaşadığı kadınlarda mı? Bir yerde bir eksik var  ama bakalım önümüzdeki dönemlerde Akçıl hata nerede bulabilecek mi?

Özge Özpirinçci, şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte İspanya'da yorgunluk atıyor.  Sevgilisi ile yaşadığı romantik dakikaları ise sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor. Sevgilisi ile paylaştığı samimi pozun altına ''Ben zamanı burada durdurdum...'' notu ile paylaştı...

Şimdi sırada basketbolun önemli isimlerinden Semih Erden var. Semih Erden, iki yıldır aşk yaşadığı Boşnak güzel Moni Petkovic ile önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sevgilisiyle el ele yürürken fotoğraflarının çekildiğini gören ünlü basketbolcu, hemen sevgilisinin yanından uzaklaşarak adımlarını hızlandırdı. Sorulan soruları yanıtsız bırakan Erden, bulduğu ilk mağazaya girerek uzunca bir süre oradan çıkmadı. Bu hafta sevgililer aşklarını gözler önüne sererken ünlü basketbolcu Semih Erden'in sevgilisini yalnız bırakıp kendisini mağazaya hapsedip,  gazeteciler gidene kadar içeride kalması enteresan bir hareket olarak magazin dünyasında konuşulan bir haber oldu.

Bir de aşk yaşadığını saklamasına karşın objektiflerden kaçamayanlar da vardı. Bu isimlerden en dikkat çeken kişi 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Rafet El Roman' dı. "İyice sübyancı gibi durumlar oluştu. Çapkın değilim. Yaşıtım kadınlara aşık olmak istiyorum" diyen Rafet El Roman'ın, yine genç bayanlardan vazgeçemediğini gördük.

Sanatçı 20'lik sevgilisiyle Bodrum'da dudak dudağa magazin basınına yakalandı.

Başarılı sanatçı  Rafet El Roman Bodrum' da kızları ile tatil yapmasına rağmen genç sevgilisi ile yakalanmaktan kaçamadı.

Anlayacağınız gibi yaz güneşinin altında aşk dolu bir hafta yaşandı!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.