Ünlü oyuncu Hakan Ural, bu hafta içi İstanbul'da objektiflere takıldı. Magazin gazetecileri ile ayaküstü sohbet etti ve inceden sitemde bulundu, "Yaz tatili var mı?" sorularına "TV programım yazın da devam edecek, o yüzden bu sezon tatil yok" diye cevap verdi. Bu sitemin ardından onu bekleyen arkadaşları ile buluştu.

Hakan Ural son dönemlerde oyunculuğu kadar sabahları TV8 ekranında yorumculuğu ilede göz dolduruyor. Seviyeli, doğal ve samimi yorumlarıyla sunuculukta da iddalı olduğunu gösterdi. Bir laf vardır "babasının oğlu" diye. İşte tamda bu laf babası Selcuk Ural ve kendisi için söylenmiş. Selcuk Ural da son derece kibar, beyfendi asil biridir. Baba oğul hiç bir zaman asilliklerinden ödün vermemişlerdir.

Şimdi de sahnede nikah tazeleyen ve kendiside sevenlerine çok şaşırtan bir sürpriz var. Pop müzik sanatçısı Funda Arar, Uluslararası bir Festival etkinlikliğinde bu hafta içinde sahneye çıktı. Funda Arar, programda her zaman olduğu gibi hayranlarına temposu yüksek unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnenin bitmesine son bir kaç şarkı kala Funda Aralın kendi ekibi ve Finike Belediye Başkanı ile beraber planlanan sürpriz için sahneye çıkan Belediye başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, evlilik yıl dönümü olan Funda Arar ve eşi Febyo Taşel'e  nikah tazeleme töreni düzenledi.

Sahne, belediye personelinin hızlı performansıyla nikah töreni için hazırlandı ve sanatçının eşi sahneye davet edildi. Funda Arar'ın şaşkınlık yaşadığı gecede Başkan Sarıoğlu, çiftin nikâhını tazeledi. Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu'nun da bir şarkıyla eşlik ettiği nikah töreninde çiftler bir kez daha birbirlerine 'Evet' dedi.Gerçekten görülmeye değer duygu dolu güzel bir sürpriz oldu Funda Arar ve eşine. Bu çiftte her zaman benimde iyi örnekler arasında gösterdiğim evli ünlülerden. Bu ünlü çiftimizde gerek sanat gerek sosyal yaşantılarında kamera önünde yada ardında her zaman asil ve kaliteliler. Allah mutluluklarına mutluluk katsın inşallah.

Şimdi de yılların eskitemediği tam bir hanım efendi asil bir sanatçımızda sıra.

Bir festivalde sahne alan bu asil sanatçımız Emel Sayın. Sayın  ile sahne öncesi kısa bir sohbetimiz oldu.Festival kapsamındaki bu konseri ve olacak diğer konserleri ile ilgili sorularımıza  şunları söyledi.  "Festival çok güzel geçiyor. Konser yoğunluğum bu sene çok fazla. Hatta albüm çalışmalarımı bile erteledim" dedi. Yaşına rağmen yıllara meydan okuyan Emel Sayın güzelliğiyle de herkesi kendisine bir kes daha hayran bıraktı. Emel Sayın 72 yaşında olmasına karşın hala çok güzel hala çok alımlı duruyordu.

Emel Sayın da yukarı da bahsettiğim ünlüler gibi gerçekten her dönem hanım efendi. Özellikle yeni nesil sanatcıların örnek alacağı bir sanatcı. Allah uzun ömürler versin onu bir kere daha dinlemek ayrı bir keyifti.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.