Hülya Avşar yıllardır özgüvenini ve albenisini her zaman istediği gibi kullandı. Şimdilerde bir dizide aktif bir rolle TV de ekranlarında görüyoruz. Hülya Avşar artık eskisi gibi kafasına göre her istediğini yapamıyor... Bunu anlamasına neden olan olay ise; "Hafta sonunu kiminle geçirmek istersiniz" sorusuna, A) Eşinizle... şıkkından sonra, diğer seçenekleri dinlemeden "B" diye cevap veren hanımefendinin videosuyla çalkalandı. Videonun bir benzerini de Hülya Avşar, Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinin setinde üzerinde Safiye Sultan kıyafeti varken çekti. Avşar'ın eğlenceli videosunu yakınları sosyal medya hesaplarından paylaşınca yapımcı Timur Savcı duruma müdahale etti.

Avşar'ı arayan Savcı, "Rolün inandırıcılığını etkiler" diyerek videonun paylaşılan hesaplardan silinmesini istedi. Bunun üzerine Avşar ve ekibi videoyu yükleyenleri tek tek arayarak "O videoyu hemen silin" ricasında bulundu. Avşar kızı yıllar sonra belkide ilk kez böyle bir yaptırımla karşı karşıya kalmıştı. Bakalım önümüzdeki hafta Avşar kızından bu yaşananlardan nasıl bir tepki gelecek.

Yine TV  ekranlarından genç bir bayan bu hafta magazin haberlerine konu oldu. Bu haberle birlikte özellikle artık genç neslinde magazin dünyasına bolca malzeme olmaya başladığını görüyorum. Şöhretin bedellerini şimdiden hem ödemeye hem de şöhret olmuş gibi yaşamaya başlamaları açıkçası beni endişelendirmeye başladı. Beşiktaşlı eski futbolcu Metin Tekin'le şarkıcı Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin, "İlkokuldan arkadaşım" dediği ekranların sevilen dizilerinden Paramparça dizisinin genç oyuncusu Leyla Tanlar'la Cihangir'de dudak dudağa objektiflere takıldı. Yaklaşık iki aydır birlikte görüntülenen ancak sürekli arkadaş olduklarını söyleyip birlikteliklerini inkar eden çift, önceki gün Cihangir'de romantik anlar yaşadı.

Çiçeği burnunda yeni sevgililer bir kafede buluşup sohbet etti. Veda vakti geldiğinde Tanlar, gitmesi gerektiğini söylediği halde sevgilisi Tekin'i tişörtünden çekip öpücüklere boğdu. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Tekin hızlıca koşarak mekandan çıkarken, Tanlar ise farklı yöne giderek gözden kayboldu. Ekranlarda oynadığı karakter ve gerçek yaşamda da evlerimize çocuk olarak konuk olan bu gençler özel hayatlarına çok daha dikkat etmek zorundalar. Çünkü onların hayran kitleleri şimdiden önemsenecek kadar çok. Aynı zamanda bu kadar genç yaşta herkezin gözüne soka soka böyle yaşamaları ileride bu genç sanatçıları geri dönüşü olmayan buhranlar ve psikolojik sıkıntıların içine iter.

Magazin dünyasında şöhret çok tehlikelidir diye her zaman altını çizerek söylüyorum.

Bir Hülya Avşar olmak kolay değil! Olduktan sonra da bunu korumak hiç kolay değil. Leyla Tanlar gibi genç oyuncularımız belki Hülya Avşar gibi büyüklerini de örnek alıyor olabilir. Ama Avşar kızının dönemi ile bu dönem aynı değil. Bence böylesi genç yaştaki oyuncularımızın önlerinde iyi ve kötü olarak çok  örnekler var. Bu genç yaşta başarı skalasını yükselten bu isimlere aman haaa diyorum!!! Çünkü onları gerçekten büyük tehlikeler bekliyor.

Hep söylüyorum, "Şöhret ateşten bir gömlektir!" bazılarını şimdiden yakmaya başladı bile...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...