Bu hafta ve birkaç hafta sonra TV ekranlarında bir takım yeni yayınlar başlayacak. Bunlardan biri geçen hafta başlayan Survivor.

Survivor zaten her yıl ekranların vazgeçilmez programı oldu. Yarışmacıların gerek renkli kişilikleri gerekse yarışlarda gösterdikleri mücadeleler her zaman dikkat çekici oldu. Özellikle ada yaşantıları, aralarındaki kişisel kavgalar, ego savaşları vs... Yarışmada ne varsa seyircinin ilgisini çekti.

Bu sezon survivorı sadece ve sadece tek Yılmaz Morgül'den dolayı izlerim. Gerçekten ünlüler ve ünsüzler kim olursa olsun Yılmaz Morgül tek başına bu programı izlememiz için yeterli olacak.
Yılmaz Morgül'ü iyi tanıdığım ve bildiğim için her geçen hafta ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

Önümüzdeki haftalarda ekranlarda ilgi çekecek bir magazin programı başlayacak. Aslında uzun yıllardır vardı. Ama geçen günlerde yapımcısı değişti. Yeni yapımcı ile kanal bu magazin programını sadece pazar günü değil haftanın her günü yapacak. Magazin muhabirliği yaptığım yıllarda benimde o ekip içinde olduğum Show TV de yaptığımız gibi haftanın yedi günü magazin yapacak olan kanal ise Kanal D.

Bana göre haftanın her günü magazin programı yapmak gerçekten çok zor.  Belli bir zaman diliminden sonra yayınlayacak doğru dürüst magazin haberi bulamıyorsun. Çünkü her gün yaklaşık doksan dakika magazin programı yapmak gerçekten çok zor. Ciddi bir ekip işi! Bu programın özellikle muhabir ve kameraman ekibinin çok deneyimli olması gerekir. Ne yazık ki bu kadar kaliteli bir çoğunluk piyasada pek kalmadı. Kalan üç beş arkadaşta zaten iyi kurumlarda çalışıyor. İnşallah yeni yapımcısı ve yeni ekibi ile başarılı olurlar! Asıl haber ise sunucusu! Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin'in olay eski eşi, olay kadın ASENA. Bu kadar kalitesiz ve kötü bir örnek olan Asena Erkin'i izleyiciler kabul edecek mi? Açıkçası ben de çok merak ediyorum.

Kanal D'ye başka kanallardan geçen programlar da var. Onları da şimdiden deşifre etmeyeyim! Yakında zaten sizlerde tanıtımlarını göreceksiniz. Bence Kanal D, o geçiş yapan programların beklentilerini karşılayamayacak! Çünkü işleyiş ve işin başında olacak kişilerden dolayı yeni kanallarında bekledikleri ilgiyi göremeyeceklerini tahmin ediyorum ve bu konu da yanılmayacağımı da biliyorum.

Zamanı gelince Sizinle  mutlaka paylaşacağım.

SEVGİ VE HOŞ GÖRÜ İLE KALIN.
[email protected]