Gecen hafta ki yazımdan bir alıntıyla bu haftaki yazıma başlamak istiyorum.

"Şarkıcı Hadise'nin sihri bozuldu.  Bu son bir buçuk yıldan önce  7-8 sene ortada  istikrarlı bir star  vardı. Mega star Tarkan'ın dişisi olarak gösteriliyordu. Hadise de yaşantısıyla bu starlığın gerektiği gibi yaşıyordu. Dişi Tarkan'lığı hak eden işler ve duruşu vardı ve bunu iyi yönetiyordu. Basınla muhteşem bir diyalog sağlanmıştı. Olumsuz haberleri  duyulsa da magazin sayfalarında yer almıyordu. Röportajlarından tutun da yeri geldiğinde duruşuna, özel günlerde sahnedeki kıyafetine kadar  tecrübeli basın ekibi yıllarca yönlendirerek akıl yoldaşlığını yıllarca çok iyi yönetti.  Hadise de bu ekibe çok iyi uydu ve uyguladı. Bu ekibin başında ben ve yılların deneyimli gazetecisi Özlem Babacan vardı. Bir buçuk yıl önce biz ekipten ayrıldık  ve bütün büyü bozuldu. Bu konuda mütevazilik yapamayacağım. İşte o günden sonra Hadise gün gün, ay ay çöküşe geçti. Paralı AVM ler bitti,  ayda 3-4 ten fazla konser yapan sanatçı yılda neredeyse bu kadar konser yapmaya başladı. Starlığı ve itibarı yok olma yönünde hızla ilerliyor...

Sadece sosyal medyadaki çıplak, sanatından uzak fotoğraflar bir de kilolu bedenini abartılı bir şekilde fotoshop ile incelterek paylaşımlarıyla gündemde. İşiyle ilgili ortamlarda ve magazin sayfalarında yok."

İşte bu gecen hafta şarkıcı Hadise için kaleme aldığım yazımdan bir kesit.

Beni doğrularcasına hafta başından beri yine sosyal medyada paylaştığı sözüm ona kostüm ama kostümden çok iç çamaşırlı çıplak bir şarkıcı ve yurt dışında seks shoplarda bilinen yarı çıplak kadınların direk ile yaptığı danstan farkı olmayan otel odasında yaptığı dans ile yine olumsuz olarak çok eleştirildi. Yurt dışındaki bir konserinin hemen öncesinde sosyal medyasında paylaştı şarkıcı. Ama gelin görün ki konser zerre kadar haber olmadı! Sadece Hadise'nin çıplak ve erotik dansı konuşuldu.

Hadise için gecen hafta söylediğimi tekrarlıyorum. İşiyle yine gündemde yok. Çünkü doğru dürüst konserleri yok!  ama sosyal medyada fotoshoplu fotoğrafları, otel odasından erotik dans videosu gibi anlamsız ve amaçsız paylaşımlarını yapacak boş vakti bol.

Normalde bir sanatçı için iki hafta üst üste yazmam daha doğrusu yazmamı gerektiren bir magazin olayı olmadı.

Ama  Hadise bu konuda da diğer ünlülerin önüne geçti !

Magazin sayfalarını okuyorum da bir zamanlar dişi Tarkan olarak görülen şarkıcı Hadise şimdilerde şarkıcı Hatice ile kıyaslanıyor! Acaba bütün bunlar şarkıcı Hadise'in aldığı ahların karşılığı mı? Açıkçası aklıma bu geldi...

Çünkü Allah'ın adaleti  asla şaşmaz ve ertelenmez. Hadise Bence dönülmez bir yola girdi ! Çok geçmiş olsun! ...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.