Geçtiğimiz haftalarda son derece çirkin ötesi bir ilişki içinde olan Murat Başoğlu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Sunucu Murat Başoğlu bu yasak, yasak olduğu kadar da çirkin yasak aşkın ortaya çıkmasıyla her türlü yalana başvurmuştu. Ama her konuştuğunun yalan olduğu yirmi dört saat geçmeden ortaya çıktı. Yani Murat Başoğlu çırpındıkça daha batmaya başladı.

Bu hafta da Murat Başoğlu yapabileceğinin en iyisini yaparak en dibe çakıldı. Murat Başoğlu'nun, Bodrum'da teknede öpüşürken görüntülendiği kadının, kardeşinin kızı Burcu Başoğlu olması kendisini sokağa çıkamayacak duruma getirdi.  

Her geçen gün bu çirkin yasak aşk ile ilgili  sır perdesi biraz daha aydınlanırken, son olarak Burcu Başoğlu'nun babasından da bir açıklama geldi.

Olayla ilgili kendisinin her şeyi medyadan takip ettiğini, gazetelerde yazan haberlerin dışında başka bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Zor günler geçiren Tahir Başoğlu, sağlık sorunlarının olduğunu da belirtti.

Adam sağlıklıyken bile bu yaşananlardan sonra sağlığından olmaması içten bile değil !

Bu arada Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın, 2015'te evlendiği eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı. Kabadayı'nın avukatı Handan Yazıcıoğlu tarafından verilen 'ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir' talepli boşanma dilekçesinde çarpıcı iddialar yer aldı.  Yargıya sunulan kanıtlarda Burcu Başoğlu Kabadayı ve Murat Başoğlu'nun birlikte kaldığı otel kayıtları ile kişilerin amca-yeğen olduğunu gösteren nüfus idaresi zabıtlarının bulunduğu bildirildi. 

Murat Başoğlu'nun özellikle hem kendisini, hem ailesini, hem de eşini ve eşinin ailesini düşürdüğü şu duruma bakar mısınız?!

Bu kadar mı uçkuruna düşkünsün?

Bu kadar mı cehalet sahibisin?

Ahlâk yapın öz yeğeninle ilişki yaşayacak kadar, bu kadar mı kötü?

Bence bu saatten sonra Türkiye'de yaşaman ve  insan içine çıkman imkansız!

Gerçekten yazık!  Etrafındaki bütün aile yakınlarına ve ailene bu yaşattıkların inanılır gibi değil !

Ünlüler dünyasında bir çok seviyesiz ilişkilere şahit olduk ama bu bana göre varabileceği son nokta!!!

Ne demiş Tolstoy "Sakın ahIâk kuraIIarını çiğnemeyin; çünkü öcünü çabuk aIır."

Ahlâk, insanların hayatında ve ilişkilerinde anahtar bir konumda olduğu için bilim adamları ve düşünürlerin ilgilendiği temel konulardandır.

Allah kimseyi şaşırtmasın! Allah kimseyi doğrudan ayırmasın!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın