Geçen hafta sonu Beyazıt Öztürk' ün başına gelenleri bilmeyeniniz yoktur.

Ünlü Showman Beyazıt Öztürk'ün,  Kanal D de canlı yayınlanan proğramına telefonla bağlanarak kendisini Ayşe Öğretmen olarak tanıtan bayanın sözleri Türkiye' nin gündemine oturdu. Bu kişinin terör örgütünün propagandasını yaptığı iddia edildi. Yapılan bu yorumlar karşısında akıl tutulması yaşadım ve hala da bu durum devam ediyor.

Sözde Ayşe Hanım olduğunu belirten kişi neler söyledi “Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar medyada çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık! İnsanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” demişti.

İşte bu sözlerle nasıl oluyor da terör örgütünün propagandası yapılmış oluyor anlamış değilim. Üstüne üstlük Beyaz gibi milliyetçi bir adam yıkılmaya çalışıldı...

Evet doğuda çocuklar ölüyor, yeni değil ki, yaklaşık otuz yıldan fazladır çocuklar ölüyor! Evet analar yıllardır ağlıyor. Bence de doğuda yaşananlara sessiz kalınmamalı...

Otuzu aşkın yıl kundakta ki bebeği, sokaktaki masum çocukları öldüren terör örgütü!!!

Doğuda görev yaparken gözünü kırpmadan şehit olan Mehmetçiğimin ve Polisimin annelerinin gözü yaşlı!

Ne sözde aydınım diyen aydınlar ne de muhalefet yapmaktan bir türlü el ele verip birlik olamayan politikacılar doğu da yaşananlar için bugüne kadar ne yaptı!!!???

Ayşe öğretmen olarak kendini tanıtan bu kadın resim öğretmenliğinden mezun. Ama öğretmenlik yapmayan ve hamile olup anne olmaya hazırlanan bir kadın olduğu belli oldu.

Onun üzerinden nasıl bir algı operasyonu yapıldı da Beyazıt Öztürk linç edilmeye kalkışıldı?! hala şaşkınlık içindeyim.

Bu hanımın sözlerinde terör örgütüne destek değil, doğudaki masum insanlarımızın ve güvenlik güçlerimizin yaşadığı zorluklar anlatılmaya çalışılmış. Asıl bu algı yaratılarak terör örgütü propagandası yapıldı ve bir çok kişide buna istemeden ve anlamadan alet oldu.

Bana göre Beyazıt Öztürk ün çıkıp özür dilemesi bu yapılan algı operasyonunu desteklemiştir.

Bence asıl hatayı Beyazıt çıkıp özür dilemekle yapmıştır. Onun özürü üzerinden de terör örgütünün sözde liderleri propaganda yapmaya devam ettiler.

Anlayamadığım asıl konu da, nasıl oldu da bana göre Türkiye'nin en beyefendi , en başarılı showmani Beyazıt bu role seçildi?

Belki de yıllardır güvenlik güçlerimizi ekranlardan destekleyici güzel sözleri, polislerimizle ilgili aktivitelere gönüllü katılarak desteklemesi bu illegal güçleri rahatsız mı etti? Ne de olsa Beyazıt bir polis çocuğu! Bunu da her fırsatta, her mecra da gururla söylüyor.

Bir ülkeye mal olmuş, milyonların sevdiği bir adam! Üstelik milliyetçi ! Üstelik Polis çocuğu! Üstelik canlı yayın yapıyor, silme-kesme ihtimali, geri dönüşü yok!

Beyazıt Öztürk nasıl harcanmaya kalkışıldı, bir adam nasıl yok edilmek istendi! işte bu kadar basit.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.