Başarılı oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bu haber bu hafta magazinde en çok konuşulan haber oldu.

Oral, 2014 senesinde güzel oyuncu Özgü Namal ile evlenmişti. İkili İstanbul’ dan uzak, Muğla Köyceğiz'de doğayla iç içe kendilerine bir dünya kurmuşlardı.10 yıllığına bir köy evi kiraladılar. Aynı zamanda yanındaki 7 dönümlük araziyi de satın almışlardı. Özgü Namal ve Serdar Oral doğayla iç içe kurdukları bu dünyada çok mutlulardı.

Nefes ve Elem Su adlarında iki de çocukları olan çift, orman içindeki bu çiftlik evinde ilk kez görüntülenmişti. Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral bu hafta aniden kalp krizi geçirdi ve atlatamayarak genç yaşta hayatını kaybetti. Oral'ı hiç birimiz tanımıyordur. Magazin sayfalarını süsleyen biri değil. Ama öldükten sonra köydeki komşuları ve esnaf bize bu güzel insanı şu duygularla tanıttı; "Yeni gelmişlerdi zaten köyümüze, çok iyilerdi. Serdar bey çok iyi insandı, gelip gidiyordu. Alışverişini kendi yapıyordu. Vefat haberini aldıktan sonra şaşırdık. İnsanlara çok yardım ederdi. Ben 40 senedir market işletmeciliği yapıyorum. Serdar Bey'le sürekli görüşürdük. Her gün geliyordu, yazın burada kalıyordu. Özgül Namal ile mutlu bir beraberlikleri vardı"

Köy muhtarının da söyleyecekleri var; "Serdar bey çok iyi bir insandı, yardımseverdi. Mahallede birçok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı yardım edilecek birileri var mı diye. Öldüğünü duyduk, Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun inşallah, komşuluğu çok iyiydi" dedi

Köyün bir başka sakini de şu sözlerle Oral Beyi anlattı; "Bu köyde oturuyorum, iyi insanlardı ve çok yardımseverlerdi, garibanlara yardım eden birisiydi. Tanışma fırsatımız olmadı ama köyde hep duyuyorduk. Bayağı duydum hayırsever olduğunu, iyilik yaptığını. Komşular olarak çok üzgünüz. Burada ünlü birinin yaşaması ve yardımsever olması bizim için iyiydi, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Bu duygular sanat dünyasından değil. Saf temiz halkın ta kendisinin ifadeleri. Gerçekten Oral Beyi tanımadım. Ama kendisi için bu kadar güzel şeyler söyleyen köylülerden duyduklarımdan sonra şunu dedim kendime. " vay be ne güzel bir insanmış"

Gerçekten mekânı nur olsun inşallah. Özgül Namal ve çocuklarına da sabır diliyorum. Acı büyük. Bu acının tarifi yok.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...