Gecen hafta yediden yetmişine, ünlüsünden ünsüzüne kadar her kesi derinden üzen bir haber ile çok üzüldük. Ünlü bir anne ile babanın acı kaybına bizlerde ağladık.
Minik bir can bir fidanın bir annenin avuçları arasında kayıp gitmesine şahitlik ettik.
Gerçekten acı büyük.
Dayanılması çok zor bir sınav.

Ebru Şallı evladının hastalığını çok dile getirmemişti.
Genelde kendi içlerinde yaşadılar tedavi sürecini.

Şallı, geçen yıl Mayıs ayında ilk kes verdiği bir röportajda "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük demişti.

O dönem yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başlamıştı.
Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz" demişti.

Pars Tan uzun zamandır gördüğü tedavi beklenen sonucu ne yazık ki verememiş gecen hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Acı haberle yıkılan Ebru Şallı ve Harun Tan oğullarını Kilyos'ta toprağa verdi.

Dokuz yaşındaki oğlunun mezar taşına 'ponciğim sen hep benimlesin' yazdıran Ebru Şallı sosyal medya hesabından oğluna seslendi. Oğlunun hediye ettiği 'anniş' yazan bilekliği paylaşan Şallı, 'Ben hep yine annişinim senin... Ponciğim benimlesin hep...' mesjanı yazdı.

Şallı'ın 9 yaşındaki Pars'ın "Ponçik sen hep benimlesin" yazılı mezar taşı görenleri kahretti.

Birçok ünlü isim sosyal medyadan Ebru Şallı'ya başsağlığı mesajı yayınladı. Bir dönem aşk yaşadığı Sinan Akçıl, "Melek gibi bir çocuk kaybettik. Nefesinde bile masumiyet kokusu vardı. Pars (Pançiko) çok ama çok üzgünüm" ifadesini kullandı.

Mustafa Sandal ise "İçimde derin bir boşluğa bakarken kelimeler anlamsız. Nurlar içinde yat Pars bebek" paylaşımını yaptı.
Ünlü sanatcı Bülent Ersoy da "Bu tarifsiz bir acı" mesajını paylaştı.
Sahnelerin sevilen ünlü ismi Demet Akalın da "Melek olup gitti" sözüyle üzüntüsünü ifade etti.

Yıllardır anne özlemi ile yanan Seren Serengil de bu acıyı şu sözlerle paylaştı:
"Dünyanın en büyük mutluluğuna erişen bir annenin, dünyanın en büyük acısını kalbim acıyarak öğrendim... Gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü Pars'a düşkünlüğünü, ona olan özenini, sevgisini, gözlerimle gördüm. Allah sana sabır versin, Harun'a sabır versin, dayanacak güç versin. Pars'ım cennetinde huzurla uyusun, çok ama çok üzgünüm"

Kendisi de anne olan başarılı sanatcı Işın Karaca da bu acıya ortak olanlardandı. "Küçük melek, Allah gani gani rahmet eylesin, anneciğine babacığına sabırlar versin... O kadar üzüldüm ki... Konu çocuklarımız olunca kelimelerim hep eksik... Cennet bahçelerin meleği Pars, Huzurla uyu..."

Bu acıya sessiz kalmayan bir başka ünlü anne de oyuncu Pınar Altuğ Atacan dı."Kelimeler tükendi. Söyleyecek, yazacak bir şey bulamıyorum. Duyduğumdan beri kala kaldım. Dayanma gücü, sabır. Nur içinde yat güzel evlat."

Daha bir çok ünlü isim Ebru Şallı ve Harun Tan'ın bu büyük acısını paylaştı.
Bende bu acıyı yüreğimde hissettim. Diyecek söz yok. Sözün bittiği yerdeyim.
Allah minik Pars'ın mekanını nur etsin, Şallı ve Tan ailelerine de sabırlar diliyorum.
Sevgi ve hoşgörü ile kalın.