Sihirli Annem dizisiyle ünlenen ve son dönemde özel hayatında yaşadığı problemler ile gündeme gelen Damla Ersubaşı, dört yıllık eşi Mustafa Can Keser'e boşanma davası açtı. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına alan Ersubaşı, hamileliği döneminde ihanete uğradığı haberleriyle şoke olmuş, olay sonrası "Boşanma var diyemem, olayı atlatmaya çalışıyoruz" demişti. Öte yandan eşi Damla Ersubaşı'ya psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilen gece kulübü işletmecisi Mustafa Can Keser'in, 2017 yılında eşini ve kız kardeşi Alev Keser'i darp ettiği ve mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Darp olayından sonra Damla hanım bir açıklama yaptı. "Eşime sürpriz yapmak için görümcemle sahibi olduğu gece kulübüne gittik. Ofisinde bizi dövdü. Polisler geldi, kurtulduk ama ben kendisinden şikayetçi değilim."dedi. Bakalım bu olayın sonu tatlıya mı bağlanır yoksa bir yuva daha yıkılır mı? Umarım bir daha tatsız olaylar yaşanmaz ve her şey düzelir.

Yıkılmak üzere olan bir yuvadan sonra aşk tazeleyen bir çiftimize göz atalım. Kenan Doğulu ve Beren Saat. Gerçi bu çiftimizde ayrılığın eşiğinden döndüler. Bir çok kez boşanıyorlar dendi. Büyük krizler yaşadılar. Ama şimdi baktığımızda aşkta kaldıkları yerden dolu dizgin devam ediyorlar. İkili bugünlerde ikinci baharlarını yaşıyorlar. Tatil fotoğraflarını paylaşan Kenan Doğulu ve Beren Saat, hayli keyifli görünüyor. İlk olarak Beren Saat geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu'nun çektiği kırmızı mayolu fotoğrafını paylaşmıştı. Şimdi de Kenan Doğulu eşi Beren Saat'in çektiği şapkalı fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ünlü çiftin paylaşımları sosyal medyada ilgi odağı oldu ve kısa sürede gündem olmayı başardı. Çiftin fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı. İnşallah bu çiftimizde evliliklerinde o geçen kâbus dolu günleri yaşamazlar.

Şimdi sırada insanın düşmanımın bile başına vermesin diyeceğim bir olay yaşayan bir ünlümüz de sıra. Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Ebru Şallı yine çok konuşuldu. Şallı oğlunun vefatından sonra normal yaşantısına dönmeye çalışıyor. Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ve ailesinin desteğiyle normal hayata dönmek in büyük çaba harcıyor. Bu sıralar Bodrum'da moral tatili yapan Şallı Instagram hesabından sık sık eşiyle çekildiği romantik kareleri paylaşıyor. Ebru Şallı bu kez de tek başına çimlere uzandığı bir karesini paylaştı ve altına şu notu düştü: "Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir"

Şallı ara ara sitem dolu böyle paylaşımlar yapıyor. Bence haklıda. Kadıncağız canını kaybetmiş. Bir yandan da hayat devam ediyor. Normalleşmeye çalışıyor. Bunu yaparken bazen acımasız eleştiri oklarının hedefi oluyor. Ama kimse bilmiyor ki o kadıncağızın içinde ne fırtınalar kopuyor. İnsanlar bir fotoğraf karesi ile acımasızca eleştiriyor.

Yapmayın bunu! Gerçekten yapmayın! Bu kadın evladını, canından bir parçasını kaybetti. Kimse onun yaşadıklarını bilemez. Bu yüzden kadını artık rahat bırakın. Çok zor ama inşallah içindeki bu acıyı en kısa zamanda hafifletir ki hiç kolay olmayacak ve hayatına devam eder.

İşte sevgili okurlarım magazin dünyasından bu hafta üçü de birbirinden farklı hayatlarla karşınıza geldim.

Her şey gönlünüzce olsun, sevgi ve hoşgörü ile kalın...