Özcan Deniz'in 16 yaşındaki yeğeninin Kuzey Marmara Otoyolu Uskumruköy mevkiinde lüks bir spor otomobille ehliyetsiz olarak hız denemesi yapması olay olmuştu. Ehliyeti olmadan 250 km. hızla araç kullanan Özcan Deniz'in yeğeninin görüntüleri incelemeye alındı.

Polis merkezine götürülen genç ifadesinde "Pişmanım, bir daha yapmayacağım" dedi. Küçük D.'ye, toplam 3 bin 20 lira para cezası kesildi.

Mahkemeye sevkedilen D.; her çarşamba, cumartesi ve pazar günleri karakola gidip imza atması şartıyla serbest bırakıldı.

İrem Derici, 2020'ye ilginç bir başlangıç yaptı. Yeni yılla birlikte sosyal medya detoksuna giren şarkıcı, Instagram ve Twitter'daki tüm paylaşımlarını sildi. Derici, sadece '30 günlük sosyal medya detoksundayım' yazılı İngilizce bir not bıraktı. Şimdi 6.5 milyon takipçisi, Derici'nin yeni paylaşım yapacağı günü bekliyor.

Amine Gülşe ile 7 Haziran'da dünyaevine giren Mesut Özil, sosyal medyadan yeni yıla girerken fotoğraf paylaştı. Yıldız futbolcu, yeni yılı Amine Gülşe ile Londra'da karşıladı. Binlerce beğeni alan fotoğrafta takipçileri bir ayrıntıya dikkat çekti.

Köpekleri ile poz veren ünlü çift, fotoğrafın altına Türk bayrağı ekledi. Mesut Özil ile eşi Amine Gülşe'nin bu fotoğrafı Instagram'da merak uyandırdı. Beğenilerin yanından ünlü mankene "Amine'nin karnı şiş, bebek yolda mı?" yorumları yapıldı. Özil ve eşi Amine ise bebek soruları karşısında sessizliğini korudu.

Uzun süredir televizyona iş yapmayan genç oyuncu Serenay Sarıkaya buna rağmen magazin gündeminden hiç düşmüyor. Şu sıralar Alice müzikali ile hayranlarıyla buluşan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından da takipçilerine sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Kerem Bürsin ile yeniden barıştıkları iddiası atıldı ama iki taraftan da henüz bir açıklama gelmedi. Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla yine gündeme otudu. Serenay Sarıkaya'nın yeni yıl için seçtiği siyah mini elbisesine adeta beğeni yağdı. Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya'nın "Ready for 2020" notunu düştüğü paylaşımına çok sayıda yorum geldi. Doğal güzelliğine de oldukça güvenen Serenay Sarıkaya makyajsız hali ile poz vermekten çekinmiyor. Kısa süre önce paylaştığı sıfır makyaj hali de çok beğenilen Serenay Sarıkaya'nın yılbaşı elbisesi çok beğenildi.

İşte 2020 nin ilk dakikaları ve gününde magazinde bunlar yaşandı.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.